woensdag 13 december 2023

Uit eten met Niels...

 

Eenmaal in de zoveel tijd ga ik met vriend Niels uit eten, we zien elkaar wel heel vaak in de week, maar het is altijd tijdens het Sporten en dan praat je wel iets, maar echte gesprekken hebben we niet met elkaar omdat daar gewoon de ruimte en de tijd niet voor is.

Dus hadden we al een tijdje geleden afgesproken met elkaar om te gaan eten bij onze restaurant in Alphen, we zijn gek op sushi, en zeker het all you can eat concept, Niels is gek op de biefstukjes, de zalm en de garnalen en ik eet altijd eerst een soepje, daarna wat salade en uiteindelijk zit ik dan aan de sushi etc, en alles is even lekker. maar ik verheug me altijd heel erg op de toetjes. dat vind ik ook altijd super lekker.

We hebben die avond heerlijk zitten bij te praten over van alles en nog wat in ons leventje, over de dingen die ons bezighouden, maar ook erg genoten van het  samen zijn.. en soms is dat wel het leukste dat je gewoon lekker samen bent en geniet van het samen eten en de tijd die je even echt voor elkaar hebt..

Natuurlijk hebben we al een nieuwe afspraak bedacht waar we gaan eten.. en dat zal dan geen sushi worden, we moeten ook wat variaties hebben zeggen we tegen elkaar.

Na een avondje vol bij praten en humor zijn we weer ieder ons weegs gegaan en wat is het toch heerlijk om mooie mensen om je heen te hebben, die ook nog tijd maken om even echt samen te zijn.

 







Geen opmerkingen:

Een reactie posten