donderdag 7 december 2023

Het voelde net als echt...

 

Natuurlijk schoot met het niet iets te laat binnen, maar gelukkig kwam het licht op tijd.. ik bedacht ineens dat ik natuurlijk ook al die planken gewoon kan gaan zagen die te groot zijn voor de auto om ze naar het grof vuil te brengen. dus ik besloot om maar een decoupeerzaag te kopen.... dan kon ik snel aan het werk en was het zo gedaan.. 

Maandag op school vertelde ik het aan mijn collega counselor dat ik even nog naar de gamma wilde om een decoupeerzaag te kopen om mijn te grote planken in kleine stukjes te zagen voor het grof vuil, waarop hij meteen zei, leen gewoon eentje bij ons op de techniekafdeling, we hebben hem voorlopig toch niet nodig, en het is onzin om zon duur apparaat te kopen terwijl je hem bij ons kunt lenen.

Dus die afspraak was snel gemaakt.. dus ik had hem maandag al meegenomen.. en allerlei spullen naar beneden gebracht en in de schuur gelegd.. zodat ik dinsdagmiddag, leve de Sinterklaas, om 13.00 uit was om te gaan zagen en de boel in de auto te gooien. om al dat hout naar het grof vuil te brengen om 16.00, wel was het jammer dat er ineens afspraak tussen kwam om waar ik om half 3 moest zijn. met als gevolg dat ik dus niet gewoon lekker door kon werken.

Maar zoals het dan gaat, je zit in je hoofd de planning weer op zijn kopt te zetten terwijl je ontdekt dat je uiteindelijk tijd genoeg hebt. Bij thuiskomst meteen alle planken van de kast die in mijn auto pasten in de auto gelegd, incluis de stangen, het ijzerbeslag van de schuifdeur. Daarna had ik nog tijd over kon ik mooi even een pakketje ophalen, twee pakketjes op de post doen, stoofpeertjes voor mijn moeder en een kerstengel/ beschermengel en een oplader voor mijn lieve vriendin Susan.. om daarna naar de afspraak te gaan die ik had om half 3. Daar kwam ik tot de ontdekking dat mijn afspraak die ik bij de stort ineens al om 8.,00 in de ochtend stond, dus ik kreeg meteen al de pest in.. en in de auto snel hem verzet naar 15.15. De afspraak ging snel, en ik kon meteen door naar de stort, waar ik iets te vroeg aankwam, maar het was niet druk dus ik kon meteen doorrijden, waarbij ik dus meteen mijn zooi weg kon doen, de auto weer in zijn normale doen terug kon brengen. 

Thuis kon ik daarna meteen als een echte stoere klusjesman, de grote planken van de kast die niet in mijn auto pasten in duizenden kleine stukjes zagen en  die heel mooi in de containers gooien, zodat ik niet nog een ritje moest maken naar de stort.. en daarna kon het heerlijke avondje worden gevierd.. kon ik de kerstkrans op de balkondeur maken, die van de voordeur komt pas op woensdagavond. Donderdag de eerste kerstkaarten op de bus.. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten