vrijdag 1 december 2023

het moet nu toch gebeuren

 

Nou het is begonnen... deze week was ik al een keer vroeg uit, dus ik had al de nodige dingen opgeruimd, ten eerste de kast met broeken.. wat is een mens een wonderlijk wezen, ik kwam erachter dat ik heel veel, maar dan ook heel veel broeken had.. zoveel dat ik dacht.. dat gaat hem niet worden vrees ik... ik kan meer dan de helft niet meer aan, of ze zijn veel te groot, of ze passen niet eens over mijn inmiddels wat gespierde bovenbenen, door het vele wandelen en het sporten.. dus die konden allemaal weg.. 

Dus een grote vuilniszak volgeladen, en voor ik het wist had ik al bijna een hele kast leeg geruimd. gelukkig was het vroeg donker. dus ik had geluk.. ik kon niet meer alles zo goed zien, dus ik ben gestopt.. maar het blijft natuurlijk jeuken want het moet gewoon klaar.. de kast moet eigenlijk gewoon de slaapkamer uit.. en leeg.

Gelukkig had ik vrijdagmiddag ineens zomaar een uurtje eerder uit.. een klas van het 7de uur was verplaatst naar het 6de uur, dus ik was zeer blij. dat gaf me meteen meer ruimte om nog even aan de slag te gaan met mijn kast en alles weg te gooien wat weg kon..

Meteen het kastje wat achter mijn bed stond met daarop de tv, mijn sonos wekker boxje. verplaatst en het kastje,lees metalen kastje dat naast mijn bed stond verzet na achter het bed. In mijn werkkamer heb ik altijd een stang hangen waar ik de truien in de winter, als ze uit de wasmachine komen ophang., en in de zomer de t shirts om ze te laten uithangen..  hoger gemaakt zodat het kastje uit de slaapkamer, dat eerst dus in mijn werkkamer gezet ,meteen de 2 bijzettafeltjes naar de schuur gebracht op de plek voor wie het wil hebben.. zodat ik het kwijt was.. en meteen dat maar volgezet met mijn bundels voor de verkoop, en mijn wandelspullen, schoenen, mijn tas met wandelwol en blarenpleisters. kortom het is meteen een stuk opgeruimder op de vloer.. 

Daarna had ik nog steeds de smaak te pakken dus ben ik begonnen met eerst de bakken met kleding uit te zoeken, en meteen alle kleding dat ik niet meer gebruik gewoon meteen in een vuilniszak gedaan.. 

Ook meteen de kast die naast mijn kast stond die vervangen gaat worden, leeg gehaald en meteen ook maar naar de schuur gebracht waar nu mijn koffers in liggen te rusten , zodat ik meteen als ik weg ga de koffer kan pakken die ik mee moet nemen, en niet eerst over allerlei dingen hoef te klimmen. dus dat scheelt ook een hoop

Daarna de hangkleding uitgezocht en gelukkig had ik geluk dat ik het heel gemakkelijk kwijt kon in mijn werk kamer. voordeel van kasten die van roosters zijn gemaakt, je hangt het zo op. ideaal..

Daarna toen ik de kast leeg had, alle kleding op een goede plek was beland, heb ik meteen de kleding die weg  moest naar de groene kleding bak gebracht zodat iemand anders er gelukkig mee kan worden wat ik ook belangrijk vind

Nu nog zoeken naar een balkon bak die ik aan mijn bed kan hangen waar ik dan de belangrijke spullen kan leggen die ik nodig hebt als ik ga slapen.. maar die komt ook zeker.. Nu alleen nog 4 bakken uitzoeken met beddengoed, maar dat is zo gebeurt en dan begint het grote sloop werk.. en dan nog. en dat zal echt een klus gaan worden, is mijn bed uit elkaar halen en het matras in de kamer leggen voor 1 of 2 nachten zodat ik mijn kasten kan opbouwen. ...

heb er zin in |Was het maar al 9 december

Geen opmerkingen:

Een reactie posten