zondag 10 december 2023

bouwen... deel 1

 

Nou wat een heerlijkheid ze kwamen al om half 9.. dus nog met de slaap in mijn ogen.. keek ik de bezorgers aan, maar het spul was zo boven en ook zo binnen in mijn huis.. alles werd in de kamer neergelegd, dat is een service want eigenlijk hoeven ze maar tot over de eerste drempel, dus ik ben superblij dat ze dat deden.

Natuurlijk heb ik zelf ook helpen sjouwen, want ik dacht helpen is altijd goed.. Nadat de mannen waren vertrokken, ben ik alvast begonnen, en dat ging goed, totdat bleek dat ik de plaatjes verkeerd had gelezen ik moest namelijk het volgende doen. ik moest heel simpel en heel eenvoudig het net aan een andere kant doen. maar goed dat heb ik nu dus geleerd en nu kan ik daar dus mee aan de slag. ik begrijp dat nu ergens..  

De eerste kast had ik in zoverre af dat ik maar de hulptroepen in heb geschakeld mede omdat ik dacht ik kan het anders niet klaar krijgen deze hele boel.. zonder dat de boel helemaal in duigen valt.. dus dat is ook weer geregeld, eerst maar eens 1 persoon dat leek me gemakkelijk... want we hoefden alleen maar 1 persoon houd de plank vast, de ander gaat schroeven etc.. dus dat was ook zo gedaan..  en dan schiet het behoorlijk op.. de wat zwaardere onderdelen heb ik even de hulp in geroepen van Lisette en Alex, want dan kan het wat sneller en schieten we ook lekker op.. 

Natuurlijk had ik al even gemeten of mijn gordijnroede kon blijven hangen, wat eigenlijk mijn slaapkamerdeur is, een gordijn. zodat de kast daar kan staan zonder dat je steeds de deur van je slaapkamer er tegen aangooit en dan kan.. dus dat is ook weer mooi.. 

Kortom nadat ik al was begonnen, had Heleen gebeld, en al vast het voorwerk gedaan... toen Heleen er was, was ik al aardig ver.. We zijn eerst samen 1 kast wezen opbouwen.. dat ging goed we kunnen en dat weten we ook heel goed samenwerken.

Maar ja dan ben je er nog niet, toen kwam het zwaarste gedeelte, gelukkig had Alex beloofd om ook te komen helpen, dus ik heb hem gebeld en hij nam meteen zijn telefoon op en kwam ook direct.. dus we waren drie man sterk.. en helemaal blij.. dat we verder konden met het project deel 2... ( vervolg komt morgen)


het halve bed


de lege slaapkamer


Geen opmerkingen:

Een reactie posten