zaterdag 16 december 2023

nu hou ik mijn hart vast..

 

ja nu begint het echt te worden.. ik zeg altijd als er 1 ding stuk gaat, dan komt er ook een 2de, en een 3de.. alles komt vaak in 3x. waarom zijn grappen leuk omdat je hem 3x herhaald. dus dat geld ook voor veel andere dingen.. zoals als er iets stuk gaat in je huis.. nou geloof  me, dat gebeurde dus.

Ik ben een luie schoonmaker... ik hou er niet van niet komt af en toe mijn hulp om mijn huis spik en span te maken, ik maak het meer spik, zij doet het echt grondig.. dus dat is mooi..

Nu heb ik al een tijdje een robotstofzuiger. en dat bevalt zo goed, ik druk op de knop ik ga naar mijn werk en ik kom thuis en mijn huis is stofvrij.. voor het oog dan, wan er zijn plekken waar de stofzuiger niet bij kan komen. dus dat is dan iets wat ik ooit zelf moet doen.. maar voor het oog is het schoon.

De bijgeleverde dweilfunctie is niet zo aan mij besteed.. die heb ik wel eens geprobeerd maar dat laat alleen maar een natte soort van slakkenspoor na. en ik vind dat niks zon natte lap door mijn huis.. dus ik baal daar behoorlijk van. dus die functie is niet aan mij besteed, ik doe dat wel zelf. en dat is het werk ook niet.. 

Natuurlijk is dat stoffen ook het werk niet maar toch.. ik heb er gewoon geen zin in.. dat is het...

Maar nu terug naar het verhaal, mijn robot stofzuiger was dus stuk.. dus ik moest het weer helemaal met de grote machine doen.. en dat is niet heel veel werk maar wel niet leuk om te doen..

Dus toen de oude het begaf heb ik maar meteen ook die nieuw besteld zodat ik in ieder geval voordat het oud en nieuw is mijn huis weer netjes is en aan kant, dat het opgeruimd is.. dat is wel zo fijn bedacht ik me.

Kortom December is een dure maand dat blijkt wel..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten