donderdag 21 december 2023

In de ban van het pax-virus....

Ja waar ik al bang voor was gebeurde... ik had mijn pax kasten klaar in mijn slaapkamer en het is mooi, strak, en vooral heel rustgevend.. dus tja.. mijn buurvrouw was komen helpen afgelopen keer en die zei zo even tussen neus en lippen door.. ach eigenlijk zou je het ook in je werkkamer moeten doen ,dan ben je die zooi die je nu zo ziet liggen meteen kwijt en dat ziet er veel beter uit.. dus, ik zei nog nee joh dat is onzin, ik moet gewoon opruimen....

Maar ja,zoals ik heel vaak zeg, je verhangt 1 schilderijtje en voor je het weet staat je hele huis op de kop.. en ben je met een totale verbouwing bezig.. dus tja.. daar ging het dus heel duidelijk mis..

Ik heb lopen wikken en wegen , en dacht laat ik eerst maar eventjes een keer wat ontwerpen wat me handig lijkt.. en voor ik het wist was ik heel lekker bezig en  had ik zo 4 meter kasten in elkaar gezet. met heel veel bergruimte en opruimplekken..  dus het gaat zoals het altijd gaat. het begint te kruipen en ik denk dan steeds. ach doen of niet doen..

Het zal een hele klus worden want het bureau moet ook worden verplaatst, daarnaast zullen er dingen van de muur moeten en tja dat is ook gedoe.. maar toch. ik loop er nog steeds over na te denken.. 

En dan ken ik mezelf ik ga eerst de zooi eens flink uitzoeken en dan maar eens grondig nadenken of ik wil opruimen of toch maar niet. maar dat gaat gebeuren dat weet ik nu al.. ik wil het dan toch echt mooi en netjes hebben. dus ik verwacht dat ik jullie nog ga vermoeien met heel veel verhalen over mijn nieuwe kasten die ik aan het vervangen ben en hoe mooi het is geworden..

sorry alvast..


Geen opmerkingen:

Een reactie posten