zaterdag 29 oktober 2022

Yep..

 

"Nu je kerstboom opzetten, zorgt voor intens geluk.

deze mensen zijn het gelukkigst in hun leven "

Deze zin kreeg ik toegestuurd van een sportmaatje. men heeft altijd dikke lol om mij omdat mijn kerstboom altijd al heel vroeg staat en sterker nog hij is alweer verdwenen als het eerste kerstdag is.. al hoewel vorig jaar heeft hij het gehaald tot derde kerstdag, maar dat kwam omdat ik geen tijd had om dit eens goed te doen.

Maar aangezien een afspraak van zaterdag niet doorging, om een begrijpelijke reden, besloot ik om maar eens naar  Groenrijk te gaan, even kijken naar leuke dingen.. nou die waren er.. zoals men weet ben ik gek op mijn witte kerstboom en dan met allemaal vogeltjes er in , vind ik prachtig, dus ik ben maar eens goed gaan kijken naar de vogeltjes daar, dat ik naast een hele boel nieuwe vogeltjes , met kaarsen op batterijen, sloffen, een ammarilus bol, etc eruit kwam zal niemand verbazen... wel heb ik me verbaasd over sommige kerstcreaties daar voor in de boom die per stuk bijna 17 euro kosten.. en geloof me ze zijn lelijk.. ik begrijp deze prijzen niet...

Toch voelde het vreemd om daar te lopen, kerst dingen te kopen en te beseffen dat het nog lang geen kerst is.. al hoewel nog maar 8 weken dan is het al weer kerst en dus nog 4 weken dan moet de kerstboom er staan..  dus eigenlijk valt het best mee..

Ik moet zeggen dat ik nooit echt gecharmeerd ben van de kerstmarkt in de tuincentra, mede omdat het zo achterlijk druk is, maar dat viel nu enorm mee, dus ik ben zoals al te lezen was rijkelijk geslaagd in mijn aankopen.. en ben er dan ook super blij mee

zeker met mijn zwevende vliegende pinguïns en ook met mijn zwarte kolibries die er ook waren.. dus er zijn soms nog wel vogeltjes te vinden die ik nog niet heb.. en ja ik heb in Florence een prachtig miniatuur kerststalletje gekocht met een kristalsteen als stal en ja ook een kerstbal met de David erop want dat vond ik vreselijk indrukwekkend.. prachtig.

 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten