maandag 24 oktober 2022

spelletjes avond met de (ex) buren

 

Femke appte dat het weer eens tijd werd om met elkaar een spelletjesavond te houden, dus de afspraak was sneller gemaakt dan we hadden verwacht, ineens konden we alle 4 en was het klaar..

In de middag had ik nog snel even een Surinaamse cake gebakken met kersen erin, en had ik een fles rode wijn in de tas gestopt, met het spel 30 seconden.

Rond kwart voor 8 zijn mijn buuf en ik naar Femke en Jeroen gelopen. ik met mijn af en toe toch wel kippige ogen had ik in mijn hoofd 182 maar het bleek achteraf 132 te zijn. 

Wat een prachtig huis hebben ze nu, heerlijk, tevens groot en op een mooie plek. Het is als vanouds we zien elkaar en we raken aan de praat met elkaar, en voor we het weten zijn we aan het spelen met elkaar en hebben we vreselijk veel lol, het is toch altijd gek hoe een spel als 30 seconden je een complete  blackout kunnen geven, of dat er mensen op staan van wie je denkt wie ben jij. Het leuke is ik was samen met Jeroen, het grappigste is dat Jeroen bloedfanatiek is, ik heb dat minder, maar daardoor verliezen we steeds, maar we hebben vreselijk veel lol.

De avond verliep dan ook erg vrolijk, met tranen in onze ogen van het lachen.. de staat Texas maakte ik dan Texaco van.. en op meer dingen dat je dan ineens blokt of gekke dingen zegt terwijl je het weet wat het is.. vreselijk . maar daardoor juist extra leuk en gezellig.

Inmiddels hadden ze twee nieuwe huisgenoten, Bob en Marley twee prachtige zwarte kittens.. mijn hart smelt, je pakt ze op en ze beginnen meteen hun machientje aan te zetten, en liggen dan als een soort van baby in je armen.. heerlijk.

Ging bijna om maar besloot toch maar weer om het niet te gaan doen, mede omdat ik te erg van mijn vrijheid geniet nu.

Rond 1 uur in de nacht waren de buuf en ik  weer thuis met de belofte dat we nu niet weer een half jaar gaan wachten want het zijn heerlijke avondjes samen.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten