zaterdag 8 oktober 2022

alles kan kapot...

 

De meeste dingen komen in 3. dus toen ik donderdagavond mijn gasfornuis wilde gebruiken, bleek 1 pit het niet te doen.. hij wilde niet meer draaien, dus ik bedacht me dat is niet handig. maar als ik hem indrukte dan deed hij genoeg geluid maar hij kon niet links om of rechts om, dus dat is een klus voor de huisbaas.. daaraan meteen maar een mailtje gestuurd zodat het gemaakt kan worden, Je weet het tenslotte nooit of het snel kan, waarschijnlijk komt hij dinsdag kijken ,dat zou erg fijn zijn dan is dat ook weer opgelost mede omdat het een pit is die het erg goed doet altijd.

Vrijdagavond wilde ik mijn vaatwasser uitruimen, en ineens viel de klep eraf.. de deur los, in zoverre, hij zit vast met 2 scharnieren en er was ooit al eentje stuk gegaan, maar goed de tweede hield het dapper vol, al overwoog ik in de zomer al een nieuwe te kopen, maar ach.. hij deed het nog en we zijn niet zo van dan maar kopen omdat het leuk is. ( wilde stiekem al heel lang een witte in plaats van die grijze die er nu staat, dit omdat ik dan een mooie witte keuken heb met chromen accenten. dus ergens ben ik ook stiekem blij.

Dus ik meteen in de schoenen om te gaan rijden naar de BCC om daar te kijken, maar besloot toch nog snel even op het internet te kijken of ze wel open zijn. dat was dus niet het geval, ze hebben daar op donderdagavond koopavond dus. tja, dan maar online kijken. 

In de zomer had ik al gekeken naar een vaatwasser die ik perfect vond. dus ik zoeken op het internet en ja hoor daar stond hij , alsof hij op mij stond te wachten.. dus ik meteen maar deze besteld. De belofte van vandaag besteld morgen in huis, bleek niet helemaal te kloppen, omdat ze wel op zaterdag bezorgen maar dat was natuurlijk al vol voor de zaterdag. Aangezien ik  kennelijk 1 van de weinige mensen ben die werkt overdag, kon ik pas, wegens andere verplichtingen het volgende weekeinde hem laten komen, net voor mijn vakantie.. dus dat is wel prettig, kan ik nog net mooi hem laten draaien en de vaat laten doen.

Heb nu eentje die ik met een app kan aanzetten vind ik zo stoer. al denk ik ook meteen.. oei.. het kan dus ook dat hij daardoor sneller stuk gaat , want de ervaring leert hoe meer techniek hoe sneller hij stuk kan.

De komende 14 dagen zal ik dus mijn zorgvuldig gemanicuurde handen in het stop steken, zal ik mijn dagelijkse spullen die ik heb gebruikt af moeten wassen.. ach we zullen maar zeggen old school. of we zijn op vakantie. misschien is het een idee om mijn luchtbed op te blazen in de woonkamer zodat het toch echt vakantie voelt..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten