maandag 31 oktober 2022

even geen wekker op zondag....

 

meestal is het yes want het is vandaag zondag, maar afgelopen zondag dacht ik, nee ik ga niet, ik ga het niet doen, ik ga dit keer niet sporten. Vrijdagavond had ik een behoorlijk autorit achter de kiezen, wat geen punt is, ik rij graag auto, zelfs in het donker, maar toch, daarna had ik zaterdag in Amsterdam mij behoorlijk vermaakt, dus het mag dan ook wel weer een keertje, ik slaap zo weinig uit tegenwoordig, 

Zaterdagavond besloot ik om maar eens vroeg mijn bed in te gaan, dus ik lag al om 10 uur in mijn bed, gewoon zin in mijn bed, denk ook dat de spanning van vrijdag eruit kwam en de drukte van de week.

Mijn voornemen om te gaan sporten was er natuurlijk, ik had er wel zin in om te gaan sporten, dus de wekker gezet. Echter toen ik om 7.00 mijn ogen even spontaan open deed kwam de man met de hamer langs.. die me even vertelde blijf nou gewoon lekker liggen, gun je die ene ochtend nou dat uitslapen en ga er van genieten..

Dat heb ik dus maar gedaan, ik heb heerlijk lang in mijn bed gelegen met mijn ogen dicht, soms met mijn ogen open en wat lezen, en dan weer heerlijk dromen.. moet wel zeggen dat je wel veel droomt als je zo in het schemergebied zit van waken en slapen maar wel lekker, het ruimt ook een hoop op in je hoofd.

Rond half 12 besloot ik om mijn ogen maar echt te openen en lekker mijn ontbijt te maken wat een brunch is geworden  een heerlijke salade met van alles wat de term gezond heeft..

Gelukkig mocht ik mijn booster halen, waar ik heel blij mee was, dus dat kon ik mooi doen om half 2, waarna ik naar vriendin Heleen ben gegaan om lekker bij te praten over het leven.

het was een relaxte zondag die ik heerlijk vond.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten