donderdag 13 oktober 2022

wandelen met de buuf...

 

Aangezien ergens de tijd ontbreekt om te gaan wandelen, of omdat het weer dat voorspelt is zo nat of harde wind is, besloot ik om toch maar te kunnen wandelen een rondje Alphen te doen.

Gelukkig is mijn buuf hiervoor altijd in.. dat scheelt, dus om 11.00 stonden wij startklaar voor onze ronde meer.. is maar 5 km maar er naar toe is ook al 2,5 dus we halen dan met gemak de 10 km 

Van te voren had ik al het toilet en de badkamer en de keuken schoongemaakt, zodat dat lekker kon drogen, terwijl Tom zijn werk doet in de kamer en ook in de keuken met betrekking tot stof, zit ik lekker te ontbijten na het eerste deel van de gedane arbeid.

Dus om 11 uur begonnen we aan onze wandeling, wat ik altijd zo lekker vind met haar dat we gaan lopen, en we dwalen altijd van het pad af, we weten wat we willen gaan doen, maar komen altijd op een ander punt uit. heerlijk. 

Dit keer hadden we als doel een rondje meer, en de weg er naar toe was al een belevenis.. we verdwaalden bijna maar gelukkig is alphen klein en kan je dus zo weer de goede weg pakken.

Het rondje meer vloog voorbij omdat we zoveel hadden bij te praten en het was heerlijk weer dus waarom zou je niet lopen  en iets meer doen.

Na het rondje meer besloten we ook om over de golfbaan te gaan lopen om daarna toch even via de ridderbuurt te gaan lopen, even langs de kaasboer waar ze ook nog heerlijke stoofpeertjes hadden, dus die ook meteen maar gekocht, zodat ik woensdagavond deze peertjes kan klaarmaken en mee kan nemen naar moeders, die gek is op mijn peertjes na het recept van vriendin Laura.. inmiddels ken ik het uit mijn hoofd.. dus dat gaat goed komen.

Na de wandelen lekker op de bank, toch even 12 km aangetikt in 2 uurtjes dus we hebben behoorlijk doorgelopen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten