dinsdag 4 oktober 2022

Koeien en Kazen

 

Inmiddels was het alweer twee maanden geleden dat ik met Elias had afgesproken, inmiddels vader geworden werd het toch tijd om elkaar weer eens te zien en bij te praten hoe het vaderschap hem bevalt..

Dus ik had een tafel gereserveerd in Koeien en Kazen in Alphen aan den Rijn.  We hadden om half 1 afgesproken, maar hoe gaat het met een man die net vader is geworden, juist die komt tijd en handen te kort dus het werd 13.00. maar dat is geen punt.

Zoals altijd zien we elkaar en raken meteen aan de praat over van alles en nog wat, we hebben natuurlijk eerst uitvoerig gehad over hoe een kind je leven veranderd, wat er allemaal gebeurt en dat je ineens niet zomaar even weg kan, maar dat je meteen een hele volksverhuizing hebt, maar ook dat je kind vanaf dan je leven voor een groot gedeelte bepaald, dus dat was boeiend om te horen.. en dan tel ik mijn zegeningen.. heerlijk dat singel zonder kinderen te zijn..

Daarnaast was het prima eten bij Koeien en kazen, mijn salade zag er mooi uit en was rijk aan extra dingen, in plaats van alleen maar veel sla en weinig topping. hier waren ze erg gul.

De club sandwitch was het zelfde als altijd, goed en rijkelijk belegd alleen begrijp ik nooit waarom ze het zo onhandig opmaken.. het slaat nergens op 3 boterhammen onhandig met beleg belegd, en daar een prikker doorheen, met wat chips.. en hoe je die drie boterhammen rijkelijk belegd een beetje fatsoenlijk naar binnen krijgt is mij een raadsel, dit heb ik dan ook met verbazing gadegeslagen.. je moet het dus oppakken met twee handen, dan in je mond proppen. en alle kanten vliegt er van alles uit.. wat dan op je bord beland als je geluk hebt voor hetzelfde geld zitten je kleren er helemaal onder.. niets is de wereld vreemd weet ik.

Daarnaast begrijp ik de chips ook niet. wat is daarvan de toegevoegde waarde. laat staan het bestek.. dat kan je niet gebruiken bij je chips, alleen maar bij de resten van de tafel, je kleren  en de vloer te prikken.. 

Het broodje uit elkaar halen heeft ook geen zin, want, juist het middelste broodje is besmeerd met allerlei soorten smeersels.. waardoor je dus het niet met goed gedrag op je bord kan leggen..

kortom ik begrijp totaal niet het nut van de club sandwitch..

Maar zoals altijd was het erg gezellig samen en hebben we weer heerlijk bijgepraat.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten