donderdag 20 oktober 2022

i'm on fire

 


Zoals ik al had verwacht, alle dingen komen in 3-en. zo ook dit....

Gisteren dacht ik even snel een broodje warm te maken met wat kaas erop, geraspte kaas, in de oven als eenvoudig snackje.

Dat dus gedaan, maar wat bleek, de oven die ik altijd keurig schoon maak, zelfs zilverfolie op de bodem van het bakblik zodat er niet te veel troep op vast komt te zitten, hou ik bij.

Ervaringen van een vorige keer was namelijk dat ik dat niet had gedaan met als gevolg dat op een dag de oven in brand stond, door deze troep wat op dat blik zat.

Dus ik had het goed geregeld vond ik zelf. 

Dus ik heel blij mijn broodjes in de oven, terwijl ik lekker nog naar oogappels zit te kijken, ontdek ik ineens dat ik wat vreemde geluiden hoorde in de keuken, dus ik ging kijken, zag ik mijn broodjes die klaar waren maar wat ik ook zag was dat een paar vlammen hun voedsel hadden gevonden op de bodem van de oven.. gelukkig was het laag en was ik er heel vroeg bij, al had ik wel een behoorlijke dikke zwarte walm in mijn keuken.

Dus meteen alles uit de oven. stroom er af en meteen een beetje water op de lage vlammen.. en uit was het vuur.

Dus meteen maar online gekeken naar een nieuwe oven, en die was er, dezelfde die ik had, maar dan de nieuwe versie dus dat is dan prima.

 Nu hopen dat dit het laatste huishoudelijk apparaat is dat het heeft begeven..dat zou fijn zijn.

 


 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten