zaterdag 29 oktober 2022

Gedoe.. wat een gedoe is dit


 Maar dat is het stiekem wel.. Het verhaal van de afwasmachine.... nou gisteren teruggekomen uit Florence, en met Ankie al hollend vanaf het vliegtuig gelukkig werden we vlak bij de bagagehal afgezet, dus we konden vrij snel naar buiten.. nog even een snelle plas onderweg en door. De bus naar Alphen stond er nog dus we renden zo de bus in en pats daar ging de bus.. op weg naar Alphen, want ik moest om echt half 5 thuis zijn want dan zouden de monteurs komen om mijn vaatwasser in de alkoof onder mijn aanrecht te zetten. dus dat was wel even belangrijk..  Dus hollend door de Herenhof naar huis, en om 16.00 was ik thuis. perfect getimed ik had zelfs nog tijd om mijn koffer uit te pakken en de was al in de wasmachine te doen en aan te zetten. heerlijk.

Dus toen begon het wachten, en ergens had ik al het gevoel dat het niet zou gaan lukken.. omdat ik geen bericht had gehad of een bevestiging van dit bedrijf.. kortom het was gedoe. 

Dus ik moest afwachten, toen echter om 5 uur nog geen teken van leven was van dat ze komen zouden, heb ik maar eens gebeld, nou voordat je door deze lijn heen bent ben je al een half uur verder voordat er word opgenomen,  want omdat het druk is, gooien ze je er gewoon uit. maar okey eindelijk toch iemand te pakken en die zou alles regelen.. kortom ik kreeg een bericht zaterdagochtend dat ik dus kon plannen zodat de bestelling zou worden geleverd ??? het ging om een technische dienst.. dus dat begreep ik niet helemaal. maar goed ik dus maar een dag plannen, de woensdag maar dan moest het weer tussen 8 en 17.00, en een groot nadeel is als je in het onderwijs werkt, en als je alleen woont, dat je dan werkt tot 16.00. dus het gaat dan niet lukken.. dus ik kon geen afspraak regelen want ja ze konden echt niet een tijd geven of zetten, dat kon de afspraakdienst niet regelen.

Kortom ik zit op dit moment nog steeds met een afwasmachine midden in mijn keuken, naast dat hij afwast is hij ook nog een mooi bijzettafeltje maar leuk is anders.. ik baal hiervan. maar goed als het goed is kan hij  op 8 november geplaatst worden..

Omdat ik dacht wie niet waagt die niet wint vraag ik toch maar even of mijn huismeester wil komen helpen die heeft hem tenslotte aangelegd en dat gemaakt dus wie weet kan hij het doen en is het zo klaar

 we wachten wel af. en anders komt die speciale technische dienst maar opdraven.

Inmiddels heb ik nog geen idee hoe ik alles goed instel.. het kan via mijn telefoon, maar ik heb geen verbinding met de app met mijn afwasmachine dus ik heb geen idee laat staan hoe ik de tijd kan instellen hierop. heb al van alles geprobeerd maar dan blijkt ineens dat deze afwasmachine ineens begint af te wassen.. dus nu maar hopen op een slimme kop die mij kan helpen 00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten