zondag 23 oktober 2022

en ook ik dus

 

Het begon al vorige week zaterdag, me niet helemaal fit voelen, maar ja dan ken ik mezelf, niet aanstellen gewoon doorgaan, dus ik ben inderdaad heerlijk gaan genieten in Amsterdam. |Wel op zaterdagavond om 10 uur na bed. ik dacht nog,nu ben ik echt oud...

Zondag had ik al geen zin om naar de cross te gaan, mijn bed was te lekker. dat zegt ook wel iets, maar nog steeds dacht ik.. niet zeuren doorgaan..  

Nog wel de booster gehaald want dat mocht, en dus daarna nog even bij Helen thee gedronken en zondagavond inderdaad koortsig, warm, gevoelige keel, maar ik bedacht me meteen, dit kan nu niet, maandag heb ik het druk op school, ik heb leerlingbespreking en ook de voorstelling Klappen voor Bart, had ik geregeld dus ik moest wel, maandagavond keurig gesport, viel wel wat zwaar, maar niet piepen maar doorgaan..

Dinsdagochtend was ik vrij, en ik wilde wat leerlingen spreken dinsdag die ik in de counseling heb,mede omdat het volgende week vakantie is, dus ik naar school tenslotte had ik maar 1 uurtje, dus dat viel wel mee. Bij thuiskomst wel al weer last van mijn keel, maar ach, na dagelijks een test om het echt zeker te weten dat het geen Tante C is, wat het niet was, dacht ik dinsdag kom we gaan woensdag naar het werk, maar ik had al tegen een paar collega's gezegd hopelijk tot morgen, dat zegt wel iets..  maar goed, het is zoals het is, en het gaat zoals het gaat.

Woensdagochtend werd ik wakker met een keelpijn, afschuwelijk, en gisteravond had ik ook al een soort van verkouden stem, dus ik wist ik moet nu een pas op de plaats gaan maken, nu even mijn lichaam de tijd gunnen dat hij kan genezen.

Dus de woensdag heb ik me ziek gemeld, donderdag ook nog en vrijdag ben ik weer aan het werk gegaan, ik dacht dat zijn maar 6 uurtjes dat is prima te doen. 

Dat klopte ook, en daarna was het vakantie.

Met leuke vooruitzichten, zaterdag komt eindelijk mijn afwasmachine, zodat ik niet langer meer old school hoef af te wassen, daarnaast een spelletjes avond met de buren en dan zondag inpakken en maandag op naar Florence


Geen opmerkingen:

Een reactie posten