woensdag 9 mei 2012

maskers en heerlijk uit eten

Zoals al eerder laten zien op mijn blog de gekochte maskers die ik heb gehaald. Ze doen het geweldig bij mijn isk leerlingen. Toen ik ze  liet zien op dinsdagochtend was de eerste vraag van mijn leerlingen of ze er op woensdag mee mochten spelen, en ik ben niet de beroerste ik vind dat prima. Dus de leerlingen hebben een voorstelling bedacht met de maskers. Het blijkt wel dat het moeilijker is dan het lijkt.. dat is wel heel bijzonder vind ik. De leerlingen doen hun best dat wel maar soms weten ze nog niet goed hoe met maskers te spelen en te werken. Maar toch de gouden vonds vond ik dat ze een ei vonden die een krokodillenei was en die in het bos werd uitgebroed waarop een jongen uit de isk met dat masker op meteen een jonge babykrokodil speelde op het muziek van snappie der kleiner krokodill.. lachen hoor zeker als daarna de vos hem zgn op eet. Het is dan weer humor en erg leuk. Daarna werd er nog vreselijk gedanst door een leerling met een masker op en dat was ook humor.

Ik vind dat altijd wel humor. Ik bedenk me heel vaak ik ben een goeie voor de school ik zie iets en koop het omdat ik het mooi vind en dus wil ik het hebben ook en ik heb me toch een lol van deze maskers al gehad nu dat ik alleen maar blij ben en het zijn eigen kosten maar het ligt niet in mijn aard daar moeilijk over te doen.
Na mijn laatste les ben ik even gaan sporten en daarna met vriendin Audrey uit eten geweest bij de sushitoko in mijn stadje heerlijk genieten is dat toch.. je eet vaak te veel maar dat is niet erg het is erg lekker denk ik dan altijd maar en het is genieten tenslotte...
heerlijk bij gepraat en genoten met haar. Meteen een vervolg afspraak gemaakt omdat we beiden weten dat we het vaak te druk hebben en dus moeten we dat wel doen dat is net zo leuk..
kortom mijn woensdag was weer een heerlijke dag met veel humor.
Iets minder was het wel toen ik thuis kwam dat ik een foto gemaakt door een leerling van een collega met op zijn rug de tekst loosser zag staan en dat vind ik niet kunnen.. ik heb ze er natuurlijk op aan geproken en ik hoop echt dat ze hun excuus aanbieden omdat ik dit te ver vind gaan. Gelukkig was betreffende collega niet echt herkenbaar maar toch.. ik weet wie het is.. en dus is dat al genoeg.
Ze zouden hun excuus aanbieden maar ik denk eigenlijk wel dat er meer gaat volgen dan alleen maar een excuus die ze aanbieden en terecht. soms moeten we ook onze leerlingn de gebruiken en de spelregels van sociaal media. ( wat soms asociaal is) bij brengen en leren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten