zaterdag 5 mei 2012

hij is binnen......

Na eindeloos lang wachten voor mijn gevoel want, zodra het kon is hij besteld, want hij hoort bij de verzameling van alle jaren... een mooie colectie van cd's met alle liedjes van het songfestival die er zijn geweest vanaf het moment dat er een cd werd gemaakt met alle liedjes.. dat men dit nooit eerder heeft bedacht. Net als een cd maken met de inzendingen voor de voorrondes van het nationaal songfestival  omdat er soms zulke mooie liedjes bij zitten.. zo leuk en goed maar die verdwijnen ergens in de krochten van onze gedachten...
Gina de Witt.. met haar prachtige nummer in het fries Hjir is it begjin ik vind dit een prachtig nummer maar helaas ze haalde het niet zoals ook andere liedjes die bij mij veel losmaakten omdat ze zo puur waren van toon en gevoel..

het prachtige nummer van ebonique...Heatwave zwoel sensueel en een meedeiner, al denk ik wel dat je hem vaker moet horen... maar wederom mijn leerlingen van alle landen vinden dit prachtig..die trouwens ook eerder meededen met To much love<



het nummer van Paul de Graaf, wat ik erg mooi vond  laat je zien mede omdat het zo simpel was met gitaar en zang en mooie tekst ook.


of het prachtige nummer van Arwin kluft  Turiddu wat compleet weg werd gestemd maar zo mooi als opera kan zijn...


Het nummer van Anja Wessels wat me nog altijd raakt heel diep van binnen.....Heart of stone ik hoor Ruth jacott nog zeggen over haar dat ze te goed is voor het songfestival.... maar het gekke is wel dat we nu niets meer van haar horen.. aan de andere kant horen we alleen nog veel van Ruth en Edsilia maar daar houd het ook op... en als ik dan nadenk over het nummer die we nu sturen... kan je eigenlijk alleen maar zeggen,... ze is kennelijk net goed genoeg voor het songfestival.
Al luisterend naar de cd kom ik wel tot de conclussie dat haar nummer tot dusver wel erg opvallend is... mede omdat de rest ook wederom veel herrie is... en ja ik denk tocht dat chocolatte een betere kanst maakt maar ja wie ben ik hierin.. ik ben geen kenner alleen een liefhebber van het songfestival..

 is het thema dit jaar vind ik wel mooi ook met de olympische spelen die komen gaan



Geen opmerkingen:

Een reactie posten