donderdag 1 oktober 2020

en langzaam komt er meer zitplaats in huis


Na dagen in mijn cockpit te hebben gezeten op een ongemakkelijke stoel, voordeel, ik weet dat hij nu echt weg moet, wat ook gaat gebeuren zodra de bank er is.. 

Inmiddels de bevestiging dat mijn bank onderweg is.. hij komt juist 10 oktober.. ik zie er naar uit, nog 1 weekje wachten en dan is hij er.

Als hij er is moet hij eerst helemaal ingespoten worden met spul, zodat dat er in kan trekken en dat weert stof af en zorgt ervoor dat de bank mooi blijft, maar ook, en dat is het voordeel, dat hij gemakkelijk schoon te maken is.

Langzaam begint het dus goed te komen, als het meezit is het het klaar voor de herfstvakantie, kan ik dan op jacht gaan naar een hoocker om die er nog bij te halen/ bestellen die zo rond kerst komt of zo.. wie weet.. maar dat is geen punt, dat loopt wel goed.

Voordeel is wel dat je ontdekt dat  een stoel die ooit een inspiratiebron was voor mij hele inrichting niet meer voldoet, dat hij eigenlijk gewoon op is.. en klaar. dat is natuurlijk geen probleem, maar het is wel  een jammerlijke ontdekking. Heb nog wel overwogen om de stoel te laten bekleden etc maar ik zou niet weten waar, dus dan doe ik dat maar niet.

 Ook al besloten om mijn bureau stoel te vervangen, hij is af, de leuning ligt in losse stukken dus het mocht van mezelf, en ik zag een prachtige bureaustoel staan, dus die kon ik niet laten staan.. 

Dus binnenkort maar weer een afspraak maken met de sloop om zowel mijn kamer stoel als mijn bureau stoel te komen ophalen het ruimt zo wel lekker op

De donderdagmiddag bestond uit voorbereidingen voor mijn werk, dus nieuwe leskaarten maken etc, maar ook de kerstkaarten, ja daar is hij weer af maken, en die zijn nu klaar, zitten in de enveloppe en nu is het afwachten totdat ze de bus op kunnen.. dat duurt me nu al weer veel te lang

De rest wat spullen die ik kon verkopen via marktplaats verkocht, ruimt ook op, dus het gaat weer helemaal de goede kant op.

Een paar dingen verkopen nog niet maar dat komt vanzelf.. het kost soms tijd, men moet er net naar opzoek zijn tenslotte

 de rest van de middag genoten van de dingen die ik moest doen voor school en moest uitzoeken.

daarna ook nog snel de soep gekookt voor de komende week, aanstaande zaterdag krijg ik belangrijke gasten te eten dus voor het eerst een ingewikkeld toetje gemaakt, in de hoop dat hij het ook gaat doen.. en dat hij lukt, maar ik heb al een klein foutje gemaakt in het recept, ik weet niet in hoeverre dat heel veel invloed zal hebben.. we zullen het merken , en anders nog tijd genoeg om het te herstellen.

 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten