vrijdag 16 oktober 2020

eindelijk vakantie

 


Het duurde even, ik dacht even ik weet het niet hoor, maar toch, uiteindelijk besloten dat ik toch een paar dagen de hort op ga in eigen land..  schijnt ook goed te zijn en zo steun ik toch de economie.

Na een lange vrijdag die voor mij een afschuwelijke dag was.. namelijk. ..juist de akelige VAS toetsen met alle gevolgen van dien,  4 uur kijken  naar kinderen die half zijn, doorgesneden zijn aan een tafel, die hun energie niet kwijt kunnen.. het is niet het ideale leven voor een docent drama die houd van kinderen helemaal te zien, en ook van bewegen. dit is afschuwelijk

Nadat ik de nodige dingen had gedaan voor de lessen, ik me had verdiept in de geweldige aanbod op het wijde internet en dat ik daar toch wel wat van wilde hebben. het zijn dure uren..

Om 12.00 kon ik de leerlingen uitzwaaien konden ze vakantie houden en kon ik 2 uur mijn tijd vullen met het schrijven van blogs...of de vooropzetjes te maken voor wat ik wil gaan schrijven.

Had al bedacht dat ik straks in mijn 2 tussenuren maar met leerlingen ga praten maar dat ik ook het spel ga spelen met de ballonen voor de isk het laatste uur, dan kunnen ze even hun energie kwijt en is het meteen ook een mooie afsluiting. zeker bij de nieuwe lna groep die is best wel veranderd en de rolverdeling moet weer hervonden worden.. op die manier kunnen ze dus daar ook meteen mee aan de slag.

Daarnaast heb ik al plannen genoeg voor de vakantie. lekker uitslapen. daar verlang ik zo erg na, veel wandelen ondanks het misschien wat kille weer wil ik toch weer mijn kilometers maken. .ik mis het gewoon dat lopen in de natuur en te genieten..

Daarnaast is vanavond de eerste avond dat ik vrij ben, lekker op de bank, kacheltje aan en genieten van wat er op de tv is. af en toe wat eten.. het is tenslotte een soort feestavond.. dus ik ga genieten.

Morgen gigantisch uitslapen..  en daarna wandelen.. en even langs de Liddle moet soepgroente halen en ze hadden er prachtige zwarte magnetrondozen.. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten