donderdag 8 oktober 2020

als de kat van huis is.....

Nou dat was nou niet echt aan de hand om eerlijk te zijn, we hebben weinig gedanst, maar wel ons best gedaan.

Maandagavond kregen we de KB van Lisette, Frank onze vaste trainer was wegens privĂ© redenen, afwezig,. Het mooie is dat als je een andere trainer krijgt je ook meteen andere spiergroepen aanspreekt, en dat hebben we geweten. 
Lisette had ik al over geschreven hoe de les verliep met die 21,15, 9 dus daar waag ik me nu niet meer aan, maar zal wel vertellen dat ik spierpijn had op plekken in mijn armen waarvan ik niet wist dat dat kon... mijn hemel wat lastig,  de bekende vleugeltjes deze behoorlijk zeer, zo ook de triceps en de biceps, dus ik kon met moeite mijn jas aantrekken en dat duurt nu al 3 dagen..

Woensdagavond was onze Benjamin Senior, Niels de trainer, die bedacht ineens om maar eens voor de variatie iets te doen waar iedereen meteen de moed van in de schoenen zakt. 
Eerst een warmin up met de bekende dingen maar ook weer die ellendige bear crow.. ik zal het anders moeten schrijven maar geloof me je vloekt wat af bij deze..

Daarna bring Sally up en Bring Sally down met  push up.. nou, aangezien mijn armen al gesloopt waren en nog aan het bijkomen waren van afgelopen maandag, was deze uitdaging een echte uitdaging en ging ik bijna van mijn geloof af, dat ik het wil volhouden op mijn voeten en niet op mijn knieeen.. totdat ik naast me keek, waar ik sport maatje Jeroen, waar ik diepe respect voor heb, bij bring Sally down, op de grond zag liggen en niet boven de grond hing met zijn lichaam, dus nadat ik daar een opmerking over had gemaakt, konden we beiden niet meer van het lachen dus dat veranderde al snel in op de knieen en hopen dat het overgaat.

Daarna mochten we in 2 tallen,  100 kb swing, 80 burpees, 60 squat met gewicht, 40 push up, en de ander zat dan in de wall sit.
Dat was pittig, ik zag behoorlijk snel de vloer onder mij veranderen in een zwembad

We gingen over na de buik, nadat iedereen klaar was, en dat was ook erg leuk, is voor mijn gevoel altijd het einde van de les.. maar nee dus... dat buikspier kwartiertje ging over in de volgende uitdaging.. 100 squat met gewicht,  80 lunches, 60 sumo squat, 40 squats small.

kortom het sproeide behoorlijk om ons heen van de vochtdruppels...

Maar het was weer bere leuk
wel jammer dat de thee en koffie niet meer kan, een stukje gezelligheid verdwijnt dan maar goed we weten waarom het is en dan is het goed.
 
voor de liefhebbers de versie van Sally met de pushup
 



 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten