woensdag 14 oktober 2020

aftellen...


Nog maar 1 dagje les, de donderdag voor de herfstvakantie is een dag dat ik maar 2 uurtjes werk, dus die tel ik niet.. zo als het er nu uitziet, tenzij iemand heel ziek gaat worden ben ik vrij.. kan ik lekker gaan wandelen, in de middag even naar school omdat mijn leidinggevende afscheid gaat nemen.. heel jammer maar wel begrijpelijk dat ze gaat. mensen willen tenslotte altijd doorgroeien.. en soms is je geurvlaag er genoeg zodat je kan gaan, je hebt je steentje bijgedragen en dat is genoeg.

 Kortom het is aftellen tot aan de vakantie, en ergens merk ik dat ik nog niet moe ben, dat ik eigenlijk fitter ben dan ooit.. dus het zou een hele mooie vakantie kunnen worden als ik.. inderdaad als ik.. op reis kon naar mijn geliefde Berlijn, die ik dus niet ga zien in 2020, of naar London om vriend Erwin te bezoeken, het zit er niet in, zolang wij nog rood zijn.. kan ik het schudden. om nu in mijn eentje op een hutje op de hei te gaan zitten lijkt me ook wel erg vervelend.. kortom we zullen de dagen weer slijten in het dorp waar ik woon... maar ach genoeg te doen. zolang de sportscholen maar open blijven en we gewoon de dingen die we moeten doen kunnen doen.

Het aftellen, werd even afgebroken.. plotseling werd duidelijk dat ik dus ook donderdag de hele ochtend in de running moet. dat ik moet op komen draven wat ergens verstopt geschreven stond heel vervelend.

maar goed ik klaag niet het is mijn werk dus ik ga gewoon en ik ga er nog van genieten ook, het is tenslotte leuk met deze leerlingen te mogen werken.

Al had ik al een mooi plan bedacht, ik zou gaan wandelen naar school en daarna doorpakken en lekker verder lopen, helaas valt dat dus nu in het water. maar dat is ook prima.. volgende week vakantie dan gaan we wel weer wandelen.

Kortom het is aftellen.. totdat ik echt uit mag slapen en gewoon een week lang geen wekker hoef te zetten..

heerlijk


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten