dinsdag 6 oktober 2020


 Maandagochtend, kan niet zeggen dat ik slecht heb geslapen, waarschijnlijk zelfs te goed, was tenslotte al om half 11 in bed gedoken.. dus daar kan het niet aan liggen.. maar dan de wekker op maandagochtend, altijd een feestje.. of niet .

Nou voor mij is het altijd even worstelen om mijn geliefde bed te verlaten, het leven roept en ik geef er graag gehoor aan, maar toch.. ergens loopt het stuk, gaat het niet.. het warme nest verlaten omdat je weer mee mag doen..  gelukkig is er altijd de roep van de natuur, dus dan ben je er toch al uit en dan is het prima. Soms lijkt het alsof als de wekker afgaat je ineens heel heel nodig naar het toilet moet.. bizar

Maar goed het is een eeuwige strijd dat opstaan, zeker nu de dagen korte worden en de nachten lengen.. maar het is wennen, maar ook dat komt goed. dat weet ik uit ervaring.

Laten we eerst maar de wintertijd krijgen, dan begint de mooiste tijd van het einde van het jaar. 

Het is wel zo dat ik langzaam wakker wordt, maar als ik eenmaal wakker ben, dan ben ik ook meteen aan, dan is het goed.. dan gaat het licht aan en ben ik er. Meestal is het zo dat ik naar school ga, de leerlingen zie, de collega's zie dan is het raak.. dan gaat er van binnen een lichtje aan en straal ik.

Daarnaast was het afgelopen maandag best spannend, heel gek, je moest een mondkapje voor, en het is lastig, omdat je niet weet of het werkt, en ik vind het nogal benauwd, zeker als je tig trappen moet lopen in de school, dan is het nogal pittig. Maar ook dat went. al ben ik nu wel tot de conclusie gekomen dat ik maar doe wat ik een collega zag doen, die had een soort sjaal om zijn nek en die deed hij om, die is iets dunner en minder benauwd en vind ik ook veel beter staan, dus dat gaan we maar doen.

Wat ik dan lastig vind dat mensen lopen te mopperen en te klagen, ik hou daar niet zo van, we moeten het er mee doen tenslotte we hebben geen keus, dus laten we het dan leuk houden en niet zo moeilijk doen en met elkaar het beste er van maken.

Kortom de maandag was nogal bizar.. al was de kb in de avond prima,  de warming up ging lekker, daarna kregen we de 21, 15, 9 dus  eerst 3 oefeningen 21x dan 15x dan 9 keer. Het waren in totaal 4 rondes, het was heel veel dus ik ben het gewoon vergeten maar dat ik zweet is duidelijk.. ik had weer een heel plasje water om me heen liggen. maar ook dat hoort erbij.

Op mijn eigen locatie stond een grote emmer van mijn dierbare collega Corrie met allemaal stoofpeertjes, heerlijk die mochten we meenemen om er zelf thuis stoofpeertjes van te maken, dus daarvan heb ik er aardig wat meegenomen zodat ik ze kan maken want ik kan zo genieten van stoofpeertjes, en ik maak ze altijd voor de hele familie met kerst. en voor mijn moeder wat extra  zodat ze er extra van kan genieten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten