zondag 25 oktober 2020

en daar komen we ons bed voor uit..

 

 

voor veel lezers en vrienden zal wat ze hier zien staan een onbegrijpelijk woordenbrij zijn.. laat staan dat ze begrijpen wat bedoelt wordt.. Dit is ongeveer mijn gevoel bij juist Wiskunde. daar snap ik de ballen van.. en de ballen die ik snap zijn dan net de ballen die er niet toe doen... maar goed.. het is voor mij eigenlijk heel begrijpelijk wat er staat,.

Laten we het zo zeggen, dat ondanks dat we een uur langer konden slapen het wel heel erg vermoeiend en niet echt lekker ging..  ik vond het een pittige.

De eerste was zo wie zo bizar. je mocht je bar niet los laten  maar moest achter elkaar doorgaan,  15 minuten lang. en dat is lang want als je je bar neerlegt moest je 5 burpees doen.. en dat is mijn eer dan te na dus ik ga hoe dan ook door.. ik ploeter me suf, ik hou vol , ik laat me niet kennen etc dit ga ik dan doen.. al zal ik er dood bij neervallen

De oefeningen ga ik niet allemaal meer uitleggen, dat weten de meesten al inmiddels uit voorgaande blogjes en als je het echt graag wil weten. Wikipedia is je beste vriend.. of anders you tube met de uitleg in filmpjes..

Tijdens de eerste ronde van 15 minuten merk ik dat de eerste lunches niet goed gaan, mijn benen zijn niet warm, en aangezien ik zoveel heb gewandeld zijn de hamstrings nog niet warm en opgerekt.. gevolg dat ik dus even ze langzaam moet opwarmen totdat ik het kan, ik de lunches kan doen zoals ik ze moet doen. 

De tweede ronde was de candy workout. nou ik kan wel stellen ik vond deze candy niet echt lekker. niet zo mijn smaak om het maar zo vast te stellen.

 

kortom 12 minuten zoveel mogelijk rondjes maken.

de derde ronde bestond uit  3 oefeningen binnen en minuut, van 3 naar 5 naar 7, maar die laatste 7 de push press was heftig en zwaar...  maar als je eerder klaar was dan de minuut voorbij was dan had je dus rust.. nou die rust heb ik niet echt ervaren om eerlijk te zijn.. maar dat maakt niet uit.. het is goed zo.. we hebben het gehaald

de laatste ronde was heftig

magisch getal 15 dus alle oefeningen 15 keer en dat zo vaak als je kon..  en geloof me dat gaat meer keer in de gestelde tijd dan je zou willen, wat een gedoe en wat zo niet leuk, maar ook dat hebben we overleefd gelukkig

kortom de wintertijd is goed begonnen. we zijn er klaar voor het winter seizoen kan komen



Geen opmerkingen:

Een reactie posten