dinsdag 13 oktober 2020

beslagen bril

 

 Elke zondagavond skype ik tegenwoordig met mijn moeder van 86 jaar, ze vind het toch een partij leuk, ze heeft weer lol met bellen, mede omdat ze mij kan zien en dus kan zien dat ik er goed uitzie en het goed gaat.  

Voor mij is het natuurlijk hetzelfde verhaal, ik kan zien hoe ze erbij zit maar ook hoe het gaat. Het leuke is dat ze zo ook mijn bank kon zien in de kamer, ook hoe het er nu uitziet zonder de stoel etc. De boxjes op een statief, ze is alleen maar razend enthousiast hierover.. dus ik ben dan ook erg blij om eerlijk te zijn.

Maar terwijl wij zo zaten te praten vertelde ze over haar slecht zicht.. ze had als ze een mondkapje opdeed in de winkel ineens niet meer genoeg zicht.. dus ze baalde, ze had al van alles geprobeerd, maar niets hielp echt.. Dus ik ben met haar mee gaan denken wat handig zou kunnen zijn.

Op  het internet had ik diverse mogelijkheden gezien, zoals hierboven maar ook een soort kapje wat je in je masker kan leggen zodat hij niet zo benauwd om je mond zit..

Dezen heb ik maar even voor haar besteld zodat ze die kan gebruiken voor haar bril en ademen, ik denk dat ze daarvan veel gelukkiger gaat worden.

Dus toen ze er waren meteen in een enveloppe gedaan en ze naar haar opgestuurd, ik ben zo benieuwd wat ze er van gaat vinden en of ze ze ook gaat gebruiken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten