woensdag 30 september 2020

Hoedenplank


Sinds ik de auto heb, dat is inmiddels bijna 3 jaar, erger ik me vreselijk aan de hoedenplank die er in zit. Deze hoedplank heeft een aan 1 kant net niet dat noodzakelijk  stukje om hem om het palletje klem te laten zitten, met als gevolg dat hij dus af en toe losschiet en dan recht omhoog staat voor mijn achterruit. weg zicht inderdaad, en dat gebeurt altijd op een moment dat je haast hebt..

Na lang ergeren en bedenken wat nu. kreeg ik zowaar een ingeving, en inmiddels door schade en schande wijs geworden besloot ik deze ingeving meteen maar op te volgen.. 

Ik opende Google, de zoekfunctie en vond inderdaad op het web genoeg hoedenplanken voor in mijn auto.. alleen dan komt de vraag wat voor soort Ford Ka hebt u.. hmm dat weet ik dan niet..  daar haak ik dan al op af.. 

Maar nogmaals door schade en schande wijs geworden, wegens een eerdere ervaring met iets bij een sloop bestellen, wist ik, er zit vast ergens wel een site waarop ik door middel van mijn nummerbord kan achterhalen wat voor Ford ka ik heb.. behalve dat hij mooi is en lekker rijd, is er vast wel iets meer te vinden hierover.

Juist, het nummerbord invoeren was niet zo lastig, voor het eerst sinds ik een auto heb kan ik mijn nummerbord onthouden, al is het ook wel een gemakkelijke.. Het leuke vind ik dat er ook een Ford ka rond rijd in Alphen, wit met ook bijna hetzelfde nummer bord als ik heb, deze ka is net een ronde eerder verkocht in plaats van een 5 op het eind staat er een 4.  Verder is het hetzelfde nummerbord, Dus als ik bij de sportschool ben, en deze ka staat er, zet ik altijd mijn auto naast die auto, zodat mijn en haar auto even kunnen praten over die goede oude tijd toen ze nog in de maak waren en wat ze tot dus ver hebben meegemaakt en waar ze allemaal geweest zijn.

Maar goed, terug waar het om gaat, dus op het internet zoekende vond ik inderdaad daar een paar hoedplanken, die natuurlijk allemaal verschillen in prijs..

maar allemaal helaas voor de oudere model en die heb ik dus niet. ga nu maar eens nadenken hoe ik het kan opvangen.. heb een een idee, misschien dat het helpt als ik het pinnetje waar hij omheen moet klemmen wat ga verdikken met iets van rubber.. 

we gaan dat uitzoeken en dat komt vast goed


Geen opmerkingen:

Een reactie posten