zondag 27 september 2020

pittig....

  

Zondagmorgen, waarom ik het doe, geen idee, maar ik doe het elke week weer, de wekker gaat, ik denk nee, ik draai me om, maar dan kan ik het niet laten ....dan wil ik toch sporten omdat het zo gezellig is met elkaar. we sporten hard, we trainen hard, en daarna de thee. met elkaar praten, klieren, lachen.. een soort van ontlading dat we het gehad hebben en gedaan hebben.

De les begon om 9.30, voor mij een achterlijke vroege tijd al weet ik dat er nog mensen bestaan, die dan al een hele dagtaak er op hebben zitten. ik niet dus..

ik strompel mijn bed uit, loop naar de douche en denk.. okay dit heb ik dan al gehad.. nu nog de rest.. maar langzamerhand komt er leven in dit lijf en we gaan , vol energie..

Tijdens de dagelijkse ontlading van het eten,  ging mijn watch als een gek tekeer.. er werd druk heen en weer gechat over of we binnen of buiten gingen.., van de velen die reageerden was er slechts 1 die graag buiten wilde.. en diegene was ik dus niet.. ik wilde dat liever niet..  de ervaring had me geleerd, dat als ik buiten zou zijn, ik dus inderdaad op de tocht sta met een zweetlijf en ik had geen zin in de gevolgen daarvan, als weet ik dat je door  kou niet ziek kan worden, maar in de kou is je weerstand wel wat minder.. 

Dus we besloten dat we binnen zouden blijven.

We moesten een bar maken met gewicht, en een matje pakken, dus dat viel mee, dachten we nog in onze onschuld..

 De up bestond uit 3 rondes, nl  25 deadlifts en daarna 25 pushups

oefening 2  bestond uit Dirty Diana,  1 ronde,   200x touwtje springen , dubbel under, als je dat niet kan dan 400 x dus. dus dat doen we bijna allemaal, daarna 100 sit ups  75 squats, 50 swingen met iets en dan 25 keer over iets heen springen ,  en ik denk dat ik wat dingen door elkaar heb gehaald of dat ik zelfs dingen ben vergeten .

Daarna deden we iets wat door een man gedacht was die was overleden.. en toen we er mee aan het werk gingen kon ik me helemaal voorstellen dat hij overleden was, als je dit vaker moet doen.

we moesten in totaal 3 rondes.. 74 burpees, 74 push ups , 74 sit ups, en 74 air squats, daaarna alles 44 x en aan het einde 11 x.. ik kan wel stellen dat ik mijn billen behoorlijk heb geschuurd heb weer en schaafwond dan hier tot Tokyo

Maar aangezien ik dit met Jay deed, onze benjamin junior,  ging het wel lekker, we stimuleerden elkaar en namen dan ook af en toe een kleine pauze, was ook wel nodig. 

Na de eerste ronde gaat het snel maar het lijkt maar niet op te schieten..   maar we hebben dus alles 129 x gedaan.. 

Aangezien we fanatiek zijn en snel klaar waren kwam nog de raad van 11 langs..

1 rondje rennen, 11x box jump, 11 x trusters met de bar, 11x clean,  11x tenen naar de bar, 11 x push up, 11 x press, en als slot nog een rondje rennen..  mocht ook 2.

Het was een hel maar wel dik 1030 cal verbrand.. dus dat was wel erg lekker..

Na afloop, samen aan de thee en dat was lekker, we vonden echt dat we het verdient hadden met elkaar. heerlijk gewoon. 

kortom de zondagmorgen is wederom goed besteed..


Geen opmerkingen:

Een reactie posten