dinsdag 22 september 2020

leegte

Heel langzaam gaat het gebeuren.. ik ben al begonnen met de oude twee banken uit het huis te zetten, met dank aan Jeroen die mij even kwam helpen met deze banken uit het huis te slepen en bij de weg te zetten. Gelukkig had hij genoeg inzicht om te weten hoe we deze bank het beste eruit konden krijgen.

Toen de banken eruit waren, zag ik pas hoeveel ruimte mijn kamer heeft, en hoe mooi het is als ik toch misschien de stoel die nog half op bovenstaande foto eruit ga doen.. ik hou van ruimte.. en leegte. 

Nadat de banken op straat waren gezet, ben ik meteen even begonnen om het randje van de bank, wat als een soort streep op de muur stond te verven, even aanstippen, ik kom er namelijk steeds vaker achter dat sinds ik niet meer rook, zon 12 jaar, dat mijn witte muren nauwelijks of niet zichtbaar verkleuren.. dus hoef ik niet echt te  witten. Ook meteen de kroonsteentjes afgeplakt, en ze een beetje aan de plinten vast gezet zodat het wat strakker ligt.. dus de nieuwe bank kan komen...

Al begin ik wat te twijfelen in week 39 word het verwacht klaar te zijn, maar aangezien ik nog totaal geen beweging zie op de site, nog niet weet of dat wel gaat lukken.. vrees ik met grote vreze dat de bank pas week 40 of sterker nog week 41 komt, maar goed wie dan leeft die dan zorgt toch.

Toen ik dus de ochtend opstond bleek dat mijn banken al opgehaald waren. dus ik was al verbaasd dat het zonder geluid was gebeurt, ik ben inmiddels wel gewend dat de vuilnismannen geweldig hard werken maar ook geweldig veel kabaal maken.. ze werken tenslotte ook met grof materieel.

maar toch je word er soms wel wakker van.

Dus het was in stilte opgehaald. dus ik blij.. ik dacht dat is snel geregeld.
Toen ik echter het huis uit moest zag ik ineens twee vuilnisauto's staan, die wat vreemd keken, ik naar beneden, vroeg ze of ze voor de twee bankjes kwamen, ja dus.. nou die waren dus niet door heb opgehaald maar door iemand meegenomen en dat is prima maar wel rot voor hun, als ik dat geweten had dan had ik even gebeld naar de stort zodat ze die rit niet hoefden te doen. dus ik heb maar even mijn excuus aangeboden, maar wel erg blij dat deze bankjes dus  ergens goed terecht zijn gekomen en dus een nieuw tehuis hebben gevonden.

en het ruimt zo lekker op in huis..


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten