zondag 20 september 2020

dwaze zaterdag

 


Aangezien er altijd leerlingen zijn die in je hart gaan zitten heb ik soms oud leerlingen op bezoek, ze komen voor een praatje, we spreken soms af om ergens te lunchen, soms komen ze eten, of eet ik bij hun, het is altijd leuk en gezellig, ik hou er van om de leerlingen te volgen en te zien waar ze zoal naar toe gaan in hun leven. Altijd weer blijft het boeiend ze te volgen en te zien, te spreken.

Laatst zag ik oud leerlinge Sven op tv, hij is door het vak drama, beland bij Archeon waar hij ontdekt werd, hij kreeg daar zijn eerst kleine filmrol aangeboden, maar inmiddels is hij al diverse keren op tv geweest, en hij begint naam te maken. Super trots ben ik natuurlijk op dat joch. Ik vind het knap en gebruik hem ook vaak als voorbeeld voor de leerlingen dat geen weg onmogelijk is om te bewandelen als je iets echt wilt. Het zal misschien niet altijd daar naar toe leiden waar je zou willen zijn maar je krijgt altijd iets wat er op lijkt en uiteindelijk bereik je je doel... 

Ik moest dus nog even snel naar de Jumbo waar ik een oud leerling tegenkwam die daar werkt, een  van de eerste leerlingen die mij met mijn mond vol tanden liet staan. geweldig. en er is altijd een lijntje gebleven. geweldig.

Met hem staan praten dat hij weg gaat daar en de opleiding gaat doen voor koninklijke marechaussee, zo leuk al ga ik hem missen daar tussen de schappen, maar ach er werken meer oud leerlingen en er zullen altijd nieuwe komen.

Heel lang met een buurvrouw staan praten en zij heeft precies dezelfde humor als ik ook heb, erg leuk, dus dat was erg gezellig

Daarna toch nog snel wat verse bloemen gehaald voor in mijn huis. tenslotte komt er een bijzondere week aan, waarschijnlijk komt mijn bank deze week, de oude gaat er zo wie zo maandagavond uit.

Heb even een buurman gevraagd om mijn twee oude banken even buiten te zetten zodat het grof vuil ze kan gaan halen dinsdag. We moeten nog even kijken misschien gooien we ze wel gewoon vanaf 3 naar beneden, dat scheelt een hoop gedoe denk ik in de lift en niemand kwam ze halen toen ze gratis waren, dus dan maar  stuk bij het grofvuil.

Dus ook de dingen die ik anders wilde gaan doen meteen geregeld, nu heb ik nog maar 1 oplaadsysteem, waar ik zowel mijn watch, mijn airpods en phone op kan laden, dus wat wil ik nog meer.

dus veel dingen weg gedaan, op marktplaats.. 

Natuurlijk moet je jezelf af en toe verwennen, dus had ik besloten om een keer echt uitgebreid een 3 gangen menu voor mezelf te maken, eens gewoon uitgebreid te koken

dus mijn voorgerecht bestond uit Turks brood, met daarbij diverse smeersels en een heerlijke tomaten marscepone soep , daarna de bekende wrap met vulling en een heerlijke  rode bieten salade.

Als toetje had ik dan ijs met slagroom en rood fruit..

de avond bestond verder uit het kijken naar de Mol.. geweldig tv programma.. ik begrijp er geen hout van maar vind het toch leuk.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten