dinsdag 19 mei 2020

voldaan... en zelfs meer dan dat



Het was even aanpoten dat is zeker, het was even afzien, maar dat ging ook goed, het was even door het stof heen bijten, letterlijk en figuurlijk, maar ook dat is gelukt..kortom het is volbracht..

om half 1 ben ik eerst nog even bij een leerling langs gegaan om haar boek te halen, het nieuwe boek af te geven en daarna haar de 10 woordjes te overhoren.. het ging goed ze wist er 9 van de 10 en dat is prachtige.. mooi werk en dan ben ik al blij.

Daarna naar mijn school gereden, ik wilde proberen om mijn laatste 3 kasten, waar nog wat zooi instond, en de rommelhoek, en alle koffers boven op de kasten in te pakken, uit zoeken, zodat ik  het vandaag af kon ronden..  dat het inpakken klaar was.. Tevens de laatste was halen maar ook kleding die al 2 jaar in de kast hangt maar niet gebruikt word weg doen. zodat ik wat meer overzicht hield. dat leek me wel handig..

Dus ik ben eerst begonnen met spullen weg te doen, het is heerlijk als je gewoon door kan werken,  het aanpakken en opruimen, meteen weggooien, ook meteen kleding in zakken te doen om naar de kringloop te brengen..  zodat je er vanaf bent omdat je het toch niet gebruikt..

Het ging als een speer, ik gooide weg, en voor ik het wist moest ik nog maar 1 kast en dan was alles ingepakt en uitgepakt en weggegooid.. ik vond het prima. hoe meer weg hoe beter,

Nu nog wachten op de verhuisdozen om kleding in te hangen, kan ik daar ook meteen wat spullen in doen die mee moeten maar net te groot zijn voor een doos maar te onhandig om in te pakken. dus dat zou handig zijn. Men die mij kent weet dat ik er van hou op te schieten, af is af en dan kunnen we weer door.. nu is het wachten op niets lijkt het voor mijn gevoel.. maar goed het is zo als het is denk ik dan maar.

Kortom een middag, okey het was anderhalf uur flink tekeer gegaan en het is klaar. Daarna meteen de kleding die weg kon in de auto, om in de textielbak te gooien, de spullen die ik niet meer wil hebben in de container.. het is volbracht.

Daarna meteen even doorgereden naar de |Leen Bakker, aangezien ik tegenwoordig vaak op de galerij zit gewoon lekker in de zon, beetje lezen, beetje kijken kopje thee erbij etc..  heb ik maar even twee kussens gekocht, die wat dikker zijn, zodat ik wat lekkerder kan zitten, in plaats van op een handdoek die eigenlijk dus te dun is en je dus last krijgt van je billen.. leek me dit wel een handiger iets

Bij de Bristol nog een paar t shirtjes gehaald maat m,, want dat past nu.. en daarna naar huis.
Meteen de laatste wassen gedraaid, en het is klaar.. woensdag nog even naar school om de blokken te verven en daarna hoop ik dat het klaar is.. dat ik alles op het podium kan zetten wat mee moet en dan de rest wat opruimen zodat dat ook uit het zicht is.. en duidelijk is dat dat niet mee hoeft dan is het klaar en geregeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten