zondag 3 mei 2020

Lego-masters


 
Bizar, heb totaal niets met LEGO, al bezoek ik vaak wel even de LEGO winkel in Berlijn of London, gewoon omdat ik het leuk vind er even te kijken.. maar daar houd het dan wel op ... ik heb er niets mee.. ik kan er niets mee, vind het gek dat men er zo gek van is.. 

zie heus wel de prachtige dingen die ze maken.. zo herinner ik me het eerste ruimteschip dat  naar de maan ging, dat die ook kon worden gemaakt.. Een vriend van mij heeft die gekocht en heeft hem in elkaar gezet. prachtig inderdaad, kan ik niet ontkennen... maar  ik zie het dan toch niet wat de waarde er van is.. ik zie steentjes... 
Totdat ik een nacht, voordat we samen op vakantie zouden gaan naar Berlijn, op de bank sliep met naast me op de tafel dat gigantische bouwwerk... ik heb die nacht geen oog dicht gedaan.. ik heb alleen maar gedacht.. als ik me omdraai, en als ik dan per ongeluk een kussen laat vallen op de tafel en dat dure LEGO ding valt om wat dan.. wat moet ik dan...  dan ligt dat ding daar in duizenden stukjes... dus ik heb hem geknepen als een gek.. 

Gevolg geen oog dicht gedaan... ook omdat een bank nou niet echt comfortabel ligt om eerlijk te zijn... het slaapt niet.. het ligt niet.. en je hebt steeds ruzie met de leuning.. je kan niet echt lekker liggen.. als je een twijfelaar gewend bent..

Maar goed, dat is een zij spoortje... Terwijl ik dan zit te kijken, terwijl ik in het begin dacht.. dat is een dom programma.,  kijk ik met grote ogen naar wat men kan bouwen met LEGO.. wat men doet.

De meest waanzinnige bouwwerken ontstaan er... het is feest om te zien.. 

er zijn een paar duo's die ik erg kan waarderen, dat zijn de twee jongens uit Belgiƫ die een liefdesrelatie hebben samen.. je ziet de liefde er van af spatten zo gaaf, en ze zijn naast zo lief samen ook zo goed in leuke grappen bedenken in hun bouwwerken.. zo origineel en zo grappig dat er altijd wel een glimlach om mijn mond gaat spelen.. Zeker om de Belgische humor en het accent genieten.
dan nog twee jongens, de rust zelve maar wat een humor hebben die twee, ik gun ze dat ze het winnen.



het koppel uit Belgiƫ

Deze twee vind ik ook heel grappig, hebben elkaar gevonden via internet, zijn gek op metal en op LEGO.. de combi vind ik  ook al zo leuk.. de grote jongen is dan 30 die ander 19 of zo maar ze hebben een lol samen

Deze twee zijn ook erg goed in wat ze maken.. origineel en ook erg leuk.. dus die maken volgens mij ook kans.. ik gun ze het ook. maar nog liever het Belgische koppel.

Dan is er ook nog een Duo.. waarvan een ex liefdeskoppel is.. die steeds maar weer terugkomen op hoe ziek ze zijn etc... vreselijk maar goed ze maken aardige dingen.

Verder zijn er natuurlijk nog meer spelers,. maar ik vond dat ik deze 3 duo's er maar even uit moest halen omdat ze zo leuk zijn..
Ik denk dat het de moeite waard is om dit programma eens te gaan zien 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten