donderdag 14 mei 2020

Verhuizen.....

De geplande verhuizing in Juli van mijn lokaal naar de nieuwbouw, met een bijzonder drama lokaal, vergt nogal wat gedoe. Dus ik ben druk in de weer met het uitzoeken van spullen die mee moeten en weg  kunnen. 
Het is veel werk, maar ik besef me wel dat wat ik nu in de handen pak, omdat ik dat niet meer gebruik na de kerst omdat dat spullen zijn die passen bij het eerste gedeelte van het schooljaar voor zowel de eerste als tweede klassen, 

Dus ben ik al dapper begonnen met inpakken,  opruimen, schoonmaken etc, het gaat lekker, inmiddels ben ik 35 dozen verder, dus nu ben ik aan het zoeken naar bergruimte in mijn lokaal, dat is een opgave, mede omdat alles best vol staat. Voor de leerlingen is het ook wat minder leuk om eerlijk te zijn, het is minder gezellig en het gaat nu wel echt worden natuurlijk.. al heb ik nog wel wat maanden te gaan, maar toch.. het is wel heel heftig voor ze.. ze hebben er zin in maar aan de andere kant is het ook wel slikken... want ja het gaat plat.

De leerlingen blijven vragen of de posters aan de wand meegaan, of het podium blijft, nou nee dus, dat gaat allemaal weg, moet weg omdat ik anders geen ruimte heb voor de stoelen, De posters mogen niet mee helaas,  en ik mag geen nieuwe wand maken met posters... wat ik wel erg jammer vind.. het geeft sfeer, en leerlingen vind het ook erg gezellig.. maar ik weet ook uit ervaring dat het went.. dat het in het begin wat raar is, voor mij ook maar het went.. het komt goed.. dat weten we allemaal.

Gelukkig mogen mijn unieke stoelen wel mee, ik ben daar zo blij om.. ze zijn ooit gemaakt door leerlingen en elk jaar worden er een paar opgeknapt door leerlingen die dat graag willen doen, met als gevolg dat ze mooi blijven..
( update helaas ze kunnen niet mee, de poten moeten er onderuit en daardoor breekt de hele zitting stuk.. dus ik krijg gewone stoelen, maar ik ga het regelen met Kunst of zij de stoelen willen opknappen en mooi willen maken, dan is dat ook geregeld)

Vrijdag kreeg ik de etiketten voor op de dozen.. en tot mijn grote schrik staat er op dat je ook moet invullen wat er inzit.. ja dat weet ik niet meer natuurlijk.. das dat is balen.. Ik weiger om alles weer open te halen, dat doe ik dus mooi niet. ik zet wel diversen neer als ik het niet meer weet..

Kortom het is verhuistijd en ergens is het veel werk, maar heb ik er ook zin in om lekker in een nieuw gebouw met nieuwe spullen etc aan de slag te gaan.. helaas mag ik nog maar 10 jaar werken.. 
dus ik ga er nog vreselijk van genieten....

maar eerst stickers schrijven, in pakken.. en juist... verhuizen en uitpakken

Inmiddels zijn we 9 weken verder en kan en mag ik verder in mijn lokaal,  we mogen de school in,  wat nu gedaan is is gedaan, en het is al duidelijk dat mijn vak niet meer gegeven gaat worden, dus ik kan verder met inpakken.. en de kleding wassen, die keer gaat alles wat kan in de machine, ook de kleding die eigenlijk niet echt gebruikt word.
Daarnaast ga ik de blokken die meegaan verven zodat die ook mooi zijn en passen in het nieuwe lokaal.
Het is nog veel werk dat is op zeker

Toch was het lekker en ben ik goed opgeschoten gelukkig...  morgen nog een klein stukje en dan is het hoop ik klaar. Alleen nog de blokken verven die mee gaan en dat is het dan


Geen opmerkingen:

Een reactie posten