dinsdag 12 mei 2020

dolle dinsdag


Deze ochtend was het toch wat lastig opstaan,  de wekker ging.. tegenwoordig oefen ik met de sonos box.. wil af van mijn  muziek via de mp3 speler, dan kan die weer in de auto  gebruiken, al kom ik er achter dat ik ook muziek kan afspelen via mijn muziekgebeuren in de auto, met een speciale kabel vanaf mijn telefoon.. ik kom deze tijd in steeds nieuwere ontdekkingen en dat vind ik erg leuk om eerlijk te zijn..  ik geniet er wel van

Vanochtend eerst maar eens de prijzen voor de leerlingen die mee hebben gedaan voor  The Big Surprise klaar gemaakt, de leerlingen die hebben meegedaan krijgen een enveloppe met daarin wat snoep goed..
De leerlingen die genomineerd zijn krijgen iets meer snoep, en de uiteindelijke winnaar krijgt de bak met snoep en wat extra snoepgoed.... Het kost me misschien 10 euro maar wat maakt het uit, die kids hebben iets gemaakt, die voelen zich gewaardeerd en in deze tijd is dat volgens mij alles wat je wil dat de kinderen doen en van genieten...  dus het is prima zo.

Gisteravond, had ik al geschreven gesport bij de sportclub, buiten in een kleine groep van 10, en dat is toch leuk.. heerlijk. het mooie vond ik toch wel dat ik eigenlijk best heel fit ben,. dat ik het niet zo beroerd doe momenteel... dus ik ben heel tevreden.  De topsporters van onze club liep ik er dan wel niet uit maar ik kon ze goed bijhouden. dus het is niet voor niets geweest al dat harde werken. ook dat mensen zeiden wat ben jij afgevallen dus ik ga door met de keren dat ik niet kan sporten toch maar thuis aan de gang te gaan totdat de sportschool weer helemaal open is

Daarnaast was ik gisteren al begonnen met een muzikale uitdaging, 30 dagen lang een muziek nummer die je leuk vind, die je aan iets doet denken, een nummer met een kleur of een getal.. etc ik vind dat leuk om zo toch muziek op het net te gooien dat me raakt..

De quarantaine humor foto's raken op dus dat gaan we binnenkort afsluiten, het is genoeg geweest denk ik dan maar.

Inmiddels al 1 tas schoon met kleding dat gaat donderdag terug naar school, nog 1 tas te gaan, daarna is het gewoon door buffelen. Dit keer een grondige aanpak.. namelijk ook de kleding in de afgesloten kasten worden gewassen. Met het oog op de verhuizing heb ik wel gevraagd of de galarobe kasten snel kunnen komen omdat ik anders zo aan het heen en weer hangen blijf. je wilt het gewoon georganiseerd hebben. Wel al besloten om op alle dozen een nummer te zetten, zodat ik weet wat ik mis, en of ik een doos mis.. je weet het nooit met zon verhuizing, mede omdat je er zelf niet bij mag zijn. je mag niets.. pas als je de school in mag, en alles staat er mag je uitpakken en inrichten.. vind ik een lastige om eerlijk te zijn, dat wil je toch graag zo snel mogelijk doen.

De middag een heerlijke wandeling gemaakt, was weer ff lekker met muziek op en dwalen door de streek en ommelanden.. de zwanen hebben nog geen jongen in de ridderwijk.. dus dat is nog even wachten.

Heel vervelend is wel dat je toch in de honden poep stapt... met je hak met schoenen met dikke ribbels.. dus je moet echt met een stokje aan het poeren om het er tussenuit te krijgen.. zo goor vind ik dat. het stinkt zo vreselijk.. het ergste was dat ik het echt voelde gebeuren.. ik zakte er in, je voelt het gewoon, en dan glij te wat weg.. afschuwelijk gewoon... bah..  maar goed maar ergens aan de kant van de weg gaan zitten en met een stokje er zoveel mogelijk eruit gehaald, daarnaast het voordeel van deze tijd... je kan met papierenzakdoekjes meteen een heleboel extra weghalen en je hebt ook meteen je hand beschermd.. dus ideaal..

Bij thuis komst me klaar gemaakt voor de kapper want dat gaat ook gebeuren vanavond. ik heb het zelf grondig bijgehouden dus ben benieuwd of de tondeuzer tevoorschijn zal komen..



Geen opmerkingen:

Een reactie posten