zaterdag 2 mei 2020

het moest weer eens gebeuren

Opstaan vol verwachting klopt mijn hart.. want ik ga weer eens fanatiek sporten in huis.,
De kettle bells had ik al klaar gezet, hier ook maar even een foto van omdat er mensen zijn in mijn leven die niet weten wat een Kettle bell is, dat zijn dus die twee dikke dingen hier boven.
De kleine is slechts 12 kilo de grote slechts 24.. dus dat valt wel mee..

Ik had me bedacht de 100x wod te gaan doen van een sportmaatje. maar dan een eigen variatie erop.

de wod ziet er zo uit, ik heb hem ingekort omdat ik bij de laatste oefening al op 1100 kal zat en het doel was 100x. om 1000 kal te verbranden, tenminste voor mij dan...

 ben begonnen met 100 Burpees... maar om het iets zwaarder te maken, heb ik toen ik bij de 50x was 10 kb swing gedaan met 24, en 10 trusters links en rechts... dat deed ik na elke 50 keer
daarna de lunges.. ook 50x dan weer de kb etc.. tot dat ik bij 100x was, dan kwam de grote klap.. dan deed ik nog 10 burpees en daarna weer de kb etc.
en zo steeds door, na elke 50 keer alleen swing en trusters links en rechts, maar dan weer 10 burpees, en 10 squats....  zo steeds door. het laatste wat ik dus deed waren de dips.. met na 100 x ze gedaan te hebben, 10 burpees, 10 lunges, links en rechts, 10 squats,m 10 sit ups, 10 pushups..

Als toetje maar even 100 kb weg getikt.. met aan het einde juist..  alle voorgaande oefeningen nog een keer 10 keer.. het was intensief en ik heb behoorlijk lopen zweten maar wat is het lekker.. daarna lekker een salade gegeten om uit te zweten.. daarna douchen en genieten van dat je niets meer hoeft.,. erg lekker weer..

Daarna even met mijn moeder aan de telefoon gezeten ik zou naar haar toe zondag, maar aangezien ik wat snotterig ben, besloten dat ik volgende week maar ga.. dan is het toch Moederdag en dan ga ik dan wel naar haar toe.. Ze was het er mee eens, ze vond dit ook een veel beter plan, we hebben weer van alles besproken wat weer leuk was,  soms beland je in een gesprek dat je niet kent maar wat dan zo leuk is en zo gezellig.. leuk.. dit soort onverwachtse gesprekken .

Daarna toch nog even naar de Action gegaan, had nog vuilniszakken nodig en anderen dingen dus dacht laat ik nu maar gaan, en  gelukkig is hun beleid heel duidelijk.. daar ben ik blij om.. de karren zijn schoon, ze geven je de ruimte,  de hele winkel is omgebouwd en ik vind het om eerlijk te zijn veel overzichtelijker en ook een logischer opbouw...  dus ik was daar snel klaar... met mijn flessen chloor, vuilniszakken, en wat extra dingen weer terug naar huis.. het is toch wel lekker om zo even er uit te zijn en toch ook wat mensen te zien.. 

Ook nog even gewerkt aan mijn bundel die is nu echt bijna klaar moet nog 90 flarden door nemen om te kijken of ze voor mijn gevoel klaar zijn, dan gaan ze naar de corrector en dan kan hij naar de drukker.. spannend weer..   en kan ik weer aan de gang voor bundel voor 2021.. al heb ik nog zoveel werk liggen wat ik kan plaatsen. dus ach.. dus deze bundel is ook zo klaar alleen vraag ik me nog steeds af hoe ik de inhoudsopgave klaar kan krijgen..  via kop etc.. maar dat moet ik maar gaan oefenen of anders. maar vragen en wie weet kan iemand mij dat on line uitleggen.

En verder was het een zaterdag zoals een zaterdag moet zijn.. heel relaxt..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten