zondag 17 mei 2020

en ze waren er....

Op mijn wandeling van afgelopen zaterdag had ik me voorgenomen,hoe ik ook ga lopen ik wil kijken of de jonge zwaantjes er al zijn.. ik had me ook voorgenomen om eens het pad in te lopen dat eerder komt waarop staat naar Woubrugge 2 km, geen idee waar dat heen zou gaan, maar wie niet  probeert ziet niets bijzonders toch.. dus ik dacht laat ik dat eens doen en ach wat is nu 2 km.. voor deze benen. die kunnen meer.

Het begin van het pad  is heel gek, je loopt langs een soort industrie terrein maar ach dat went wel, ineens kom je in een gedeelte wat de natuurmuur heet, een stukje wilde natuur waar van alles bloeit en groeit etc.. wat ook aangelegd is maar ook weer niet.. ik heb daar heerlijk gelopen en genoten van wat ik daar kon zien. prachtige bloemen, en zo mooi van opzet... geweldig

Daarna het pad op dat naar Woubrugge gaat, en tot mijn grote verbazing liep ik op het pad waarvan ik me al heel vaak afvroeg hoe kom ik daar, aan de andere kant van de Rijn, nou zo dus.. dus  ik al helemaal blij dat ik dit kon lopen..  genoten van het uitzicht.. ergens halverwege zie je dan de molen die je ook ziet op het pad wat ik vaak loop,. dus ik dacht alleen maar. wat leuk..  daarna ontdekte ik dat er halverwege een stilte pad ligt.. dus mijn voornemen dit te gaan lopen op Hemelvaartsdag. Tenminste als het mooi weer is.. dat is wel een voorwaarde..  lijkt me spannend heb geen idee waar dat pad heen gaat, en ach thuis kom ik altijd wel, kan anders altijd terug lopen als ik het niet meer leuk vind..


Toch blijk dit pad wat ik nu loop ook geweldig te zijn, ik kom door een stukje Woubrugge wat ik niet ken,  het is alsof je een filmset in loopt.. waarom weet ik niet maar dit stukje Woubrugge heeft iets bijzonders.. zo anders dan ik me van Woubrugge herinner.. zo bijzonder en mooi deze.. dus de moeite waard

Nadat ik me ontworsteld had van Woubrugge verder gelopen want ik wilde hoe dan ook, door de Ridderbuurt om te zien of de  zwaan zijn jonkies al heeft. en ja hoor die waren er.. geweldig.. zo mooi en zo gaaf..  ik heb er van genoten.. het maakte mijn dag wonderlijk mooi en goed.. zo leuk dit te zien.

Kortom het was een zeer geslaagde wandeling.. en veel gelopen ook..










Geen opmerkingen:

Een reactie posten