maandag 11 mei 2020

Kroon en alle ellende van dien


alsof de duvel er mee speelt .... maar de duvel speelde wel op een goed moment...

Zondagavond zat ik nog wat nootjes te eten totdat ik ineens iets hards voelde in mijn mond.. een normaal mens denkt dan dat is een nootje..maar ik merk duidelijk het verschil gelukkig, dus..
alles uit de mond gehaald.. zal de details besparen maar tussen al de vermalen nootjes in diverse stadia van vertering. lag een prachtig stuk kroon te stralen.. incluis de pin etc.. dus hij was gewoon uit zijn hoesje gevallen.. de zwaarte kracht heeft hem toch zo ver gekregen dat hij het heeft begeven en dus maar los heeft gelaten en het onbekende in is gestort

Dus tja daar zat ik dan. met een kroon. die nog wel in takt is en een gat in mijn mond waar ik nou niet echt blij van werd.. ..

Gelukkig weet ik dat mijn tandarts ook open is, dus ik belde vanochtend op.. en ja hoor ik kon er terecht. het was geen enkel probleem het voordeel is dat ze het meteen moeten plakken dus het is eenvoudig geen nieuw gedoe etc.


Dus de hele dag zit je toch met je tong in dat gat te wroeten.. want ja daar zit een gat en dat is niet prettig.. maar ja dan toch maar doorgaan met wat je moet doen

De rest van de ochtend mooi zitten wezen voor de zoom, 1 leerling gehad en ook een collega die iets niet begreep en zowaar, ik had de hulplijn al ingeschakeld kon ik het oplossen voor haar. geweldig.  ik ben ineens goed in het lezen van instructies lijkt het..

Nadat dat wachten voorbij was, snel wezen eten en de laatste 3 huizen langs gegaan om de  leerlingen van de ISK te overhoren en te zien.. was leuk  om ze weer te zien, en het is vreselijk lachen ook met ze.. ze genieten.. heerlijk

Nadat dit stukje was afgerond, ik heb weer genoeg werk voor de komende dagen..  ben ik  naar school gereden, de gewassen kleding terug gehangen, en de te wassen kleding weer meegenomen,  meteen de mijn lokaal klaar gemaakt om er te verven, de blokken die meegaan naar het nieuwe lokaal, tevens het green screen opgeruimd was ook nodig, zodat ik straks alle kasten open kan trekken, alles kan wassen wat er te wassen is, om daarna dat wat ik niet gebruik weg te doen naar de container.. dus meteen ook het podium leeggemaakt zodat ik daar de dozen etc wat mee moet kan neerzetten.

Nadat ik voor mijn gevoel weer genoeg had gedaan langs de kantoorboekhandel voor enveloppen, en thee, de enveloppen had ik nodig voor de prijsjes voor de leerlingen die mee hebben gedaan, dus dan kan ik dat mooi regelen, wat snoep erin, een brief erbij en dan is dat klaar.... kan zo op de bus als de uitslag binnen is.

De tandarts is altijd een feestje, lol met elkaar, en ach de kroon was zo weer gezet, daarna was het nog even een extra vulling doen. op een stukje waar ik steeds met mijn tong tegen aan zit, daarna nog snel even alles  extra gereinigd en ik was klaar, hoef ik donderdag niet nog een keer. wel zo lekker rustig.

Lekker naar huis, daar nog wat nagekeken, en gegeten, me voorbereid op het sporten in de buitenlucht. met de groep van de Kettle bell, er mag weer buiten les gegeven worden dus dat is wel heel lekker...  en ook zin in om mensen weer te zien. hoi te zeggen en te genieten met de opmerkingen tegen elkaar etc.  dus laat maar komen zou ik zeggen..

Een sportmaatje zei het heel mooi.. die zei. het is net alsof het nieuw jaar is.. we zijn blij elkaar weer te zien.. en dat was ook zo. het was sfeer het was feest en het was leuk, zo genieten samen..  en we hebben heerlijk gesport op 1,5 meter afstand.. mooie oefeningen en ik kom er nu wel achter dat  dat trainen toch wel zijn effect heeft gehad.. ik kon veel dingen boven mijn hoofd nu met 16 kg.. dus dat is lekker.. Wat ook zo top was dat je Frank zag stralen, die had weer dikke lol met lesgeven.. kortom het was een succes




Geen opmerkingen:

Een reactie posten