donderdag 28 juli 2016

Juli Berlijn dag 5

Toch gaat het altijd weer veel te snel, de laatste nacht gehad en alsof de duvel er mee speelt, geslapen als,een os en door de wekker wakker geworden, de hele vakantie niet gehad, niet mee gemaakt nu dus wel ineens.... Vannacht nog wel even wakker geweest om 4 uur, dan is het heerlijk even te lezen, wat te mijmeren om weer gezellig in slaapt te vallen. Het nare aan zon laatste dag vind ik altijd, dat je ten eerste alles moet inpakken, dat je weet dat alles wat je die dag doet in je hotelkamer, de laatste keer is voor weer een onbepaalde tijd. Het inpakken van de koffer, het opbreken van je kampement, omdat je weet dat je niet meer terugkomt in dit hotel maar ook voorlopig niet. Zoals ik altijd zeg, deze stad zit in mijn ziel en ik hou er van. Weinig slechte ervaringen en ik geniet zo. Deze reis was heel anders dan al die andere, omdat ik totaal andere dingen heb gedaan, Okey Potsdam was bekend en vaker geweest maar toch weer anders, andere tijd van het jaar.

Vandaag, na het ontbijt gaan we naar de Zoo, lijkt me ook geweldig, zoals ik al zo vaak zeg, ik hou van een stad waar je vaker komt dan kusje afwijken van het normale patroon, je kunt gewoon andere dingen doen die je normaal niet doet.

Natuurlijk ook weer nieuwe dingen ontdekt, gezien wat ik nig niet kende, maar ook nog een hoop dingen gezien en gehoord waar ik toch nog heen moet om te zien.. Kortom ik weet nu al dat ik een koffer in Berlijn achterlaat, zodat ik terug moet. Na het ontbijt de laatste dingen ingepakt , beneden de koffer afgezet, samen Naar de Zoo, de verhalen waren dat het. Nogal verouderd was, maar dat viel mee, ze hadden prachtige dieren en het is een prachtige tuin.

Vandaag ook maar eens een slotje opgehangen omdat we zoveel samen reizen en dus het tijd werk voor een slotje, hij hangt aan de brug in de Zoo.  Nadat we heerlijk geluncht hadden besloten om samen naar de Brandenburgertor te gaan lang niet gezien, dus ff langs. Terwijl we in de bus zaten,lijn 100, op weg hier naar toe, keek Kitty nog ff op de papieren en bleken we om half 6 te vliegen in plaats van half 7, dus wij uitstappen en rustig naar het hotel gelopen. Onderweg nog ff en kaarsje aangestoken voor mijn dierbaren en mijn vader, daarna. Naar het hotel. In het hotel omgekleed, ff okselfris en lichamsgeur fris om te vertrekken naar het vliegveld met bus x9. Prima, rit slechts 20 minuten
Bij het vliegveld ging het zoals altijd snel en als afsluiting hebben we wat gedronken voor de l
Vlucht en wat gegeten na afloop oo Schiphol.

Ik wil nu alweer terug. Zoals ik al zei, ik heb nog een koffer in Berlijn verstopt die ik nog moet halen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten