woensdag 6 juli 2016

bedankjes dag

 Traditie getrouw geef ik altijd aan het einde van het schooljaar aan een aantal collega's, meestal zijn het mensen die het dat jaar even wat zwaarder hebben gehad het afgelopen jaar om wat voor reden dan ook,  een klein grapje als dank je wel voor het heerlijke samenwerken, en soms gewoon om ze te laten weten dat ze dit jaar toch maar mooi hebben doorstaan.


Meestal struin ik het internet af en kom dan leuke dingen tegen, zo ook deze opwind beestjes in de retro kleuren oranje en paars.. geweldig vind ik ze, en vind het zo leuk omdat ze iets onschuldigs uitstralen. Dus ik had hiervan 40 gekocht voor mijn collega's, Voor de ICT afdeling, de Office en voor de interieur verzorgers heb ik ook een doos merci gekocht omdat ik denk dat ze daar meer lol van hebben dan van zon speeltje.
De afdeling Office krijgt het nog, ben ik nog niet aan toe gekomen, maar ik vind het zo belangrijk om bepaalde mensen te bedanken voor hun zijn, en dat ze mijn collega zijn. (Voor de dierbare collega's die ik per ongeluk vergeten ben.. sorry, ik zal volgend jaar ook aan jullie denken)

Dit doe ik elk jaar weer en vaak al tegen de kerst heb ik al iets gevonden wat ik ze dan kan geven, ik bestel het, het is nooit duur maar wel grappig of soms nuttig.

Vorig jaar had ik een poppetje dat op zonne-energie ging bewegen, ook iets kleins maar wel leuk, en zeker voor de collega's die een wat minder jaar hadden gehad, ze moesten er om lachen en dat vind ik dat vind ik dan weer leuk.

Vandaag kwam ik in mijn lokaal en zag dat de ict afdeling mijn boxen hadden opgehangen en tevens mij nieuwe mengtafel hadden geïnstalleerd, ook hadden ze draadloze microfoons en microfoons met draad neergelegd ik ben dan super blij en vind het gaaf dat ik dat heb en dat ze dat voor mij regelen


Dit jaar werd ik verrast door een leerling die met alle geweld mij wilde zien en spreken, hij was geslaagd en bracht me en pot vol met drop, ik heb met hem zo ontzettend veel lol gehad, maar ook veel met hem gepraat omdat hij soms zo diep in de put zat dat ik hem gewoon door met hem te praten er uit heb gekregen. Hij was ook dat joch waarover ik vorig jaar schreef met zijn merci verhalen. geweldig, dit jaar is hij geslaagd en ik ga hem vreselijk missen op school.
(Ik had al verzucht in de personeelskamer dat het toch altijd opvallend is dat de docenten van de bovenbouw, die de leerlingen naar het examen leiden, altijd heel veel cadeautjes krijgen, dat de docenten onderbouw dat niet krijgen is toch wel heel bijzonder.... terwijl eigenlijk iedereen hard heeft gewerkt om de leerlingen aan een diploma te helpen..)

Vond het geniaal dat hij dus met die pot drop kwam vond het een mooi cadeau en was er  erg blij mee omdat ik zo merkte dat het voor hem zo belangrijk is geweest. 


toch blijft het leuk zon klein kadootje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten