maandag 11 juli 2016

dag 1... van slechts zes weken vakantie


Zo heerlijk dat je vakantie hebt.... had me voorgenomen om eindeloos lang uit te slapen.. geen wekker helemaal niets... gewoon expres laat naar bed.... en dan heel lang slapen.. totdat de middag aanbreekt..  Het is de Goden verzoeken, en nog dommer, ik weet het ook allang.. een eerste week vakantie zit er nog geen rust in je lijf dus ga je door, kortom om 07.00 pling ogen open en de wereld stralend aan kijken... dus dan toch stoer proberen te blijven slapen.. maar nee dat lukt niet meer, dus dan maar uit bed.. Gelukkig had ik gisteren een opdracht mee gekregen die ik ook nog moest doen, had ik de reclame folders bekeken en al gezien dat de luxaflexen in de aanbieding zijn.. en aangezien ik al maanden, okey herstel jaren, weet dat ik ze moet gaan vervangen omdat ze nog stammen uit de tijd dat dit lijf nog zijn dagelijkse heel veel nicotine nodig had.. had ik al een leuk ochtend programma.

Fanatiek als ik gisteren was bij het sporten.. zo kwam ik dat deze ochtend tegen... mijn hemel wat een raar gevoel in mijn benen.. vooral dat gedeelte boven mij knieƫn.. kortom dit noemt men dus spierpijn... nooit geweten dat dit zo vervelend kan zijn.. een trap oplopen of naar beneden is heel veel gedoe.. dus ja dat doe ik dan maar niet zo graag. Vandaag mag ik de lift nemen. heerlijk

Rustig opgestaan verder, wat spelletjes gedaan, ontdekt dat de gekochte yoghurt niet helemaal lekker meer is... ietsje over de datum maar er zaten stukjes in die niet moesten.. Kortom Vakantie.. even naar de jumbo nieuw gehaald en daarna kon ik aan mijn planning voor deze ochtend gaan werken.

Ik had veel te doen, meteen naar de Praxis en nieuwe luxaflex gehaald, dezen waren geweldig omdat ze gewoon in het oude systeem in te passen zijn.. dus ff vervangen zo gebeurt... maar ja energie over, tijd over dus meteen maar even mijn slaapkamer onder handen genomen.  Alles weer fris en schoon. Ook even langs de kringloop en je komt altijd thuis met dingen waarvan je je een leven zonder niet kan voorstellen.. totdat je ontdekt... na ongeveer een maand dat je er heel graag weer zonder wil.

 Kortom de ochtend was goed besteed, daarnaast had ik besloten om ondanks alle goede raadgevingen van vriend Chris mijn i-phone batterij maar te laten vervangen bij de gsm store, mede omdat ik het een gedoe vond om eerst naar een apple store te gaan die of in Den haag of in Amsterdam zit. en daar de telefoon achter te laten, om daarna de i-phone weer op te halen.. kortom een tijdje kwijt.. dus ik had ik maar besloten om naar de GSM store te gaan binnen een uur is hij dan klaar.. en kan ik hem weer gewoon gebruiken dus dat is ook wel erg lekker lijkt me. 

Moest een uurtje stuk slaan omdat de batterij werd vervangen.. en ja wat doe je dan.. juist kadootje kopen voor moeders verjaardag, moest nog een nieuwe wok, dus die ook meteen even gehaald, heel erg als oude man bij de hema een kopje thee gedronken.. ff wat wierook gehaald.

Kortom voor ik het wist had ik teveel geld uit gegeven en was het uur om... wel erg lekker zo even 

Daarna de telefoon gehaald en lekker rustig naar huis gegaan, om hem op de oplader te gooien, nu hoop ik dat hij sneller oplaad en langer vol blijft houden.

Kortom het was een boeiend en druk dagje zon eerste dag

Geen opmerkingen:

Een reactie posten