zondag 11 augustus 2024

yes de zondag cross gaat weer door

 

De wekker ging en ik moest me even realiseren dat de cross weer is begonnen. Marco is terug dus we gaan weer volop aan de bak. Al was het wel even heel erg wennen dat we weer beginnen.. want het is echt vreselijk om zo vroeg op te staan. Zeker nu ik nog in de vakantie stemming zit..  want ja wat is er nu heerlijker dan lekker uitslapen, genieten van de dagen die gewoon voorbij gaan zonder dat je op de tijd moet letten, wanneer je opstaat of naar bed gaat. maar dat gaat vanaf nu denk ik wel veranderen. De laatste week zeker ik heb bewust wat afspraken gepland in de vroege ochtend omdat ik anders niet op tijd in bed ga en dan moet ik de week cold turkey en vroeg naar bed, en dus niet in slaap vallen, en ook nog vroeg op dan is het al meteen een uitputtingsslag.. dus dat gaan we even niet doen heb ik bedacht.

Maar goed het was goed om Marco weer te zien na zon lange tijd, maar ook te merken dat heel veel mensen terug zijn van vakantie het was weer zoals het hoort ouderwets gezellig .

We begonnen met een warming up buiten

ik ging samen met Rene.

Rene moest in de wallsit en ik moest een klere eind lunges doen, en daar heb ik zon hekel aan. mijn benen waren al verzuurd en natuurlijk moest er gewisseld worden, daarna deden we dit nog een keer.

Daarna gingen we in de zaal, waar de airco gemaakt is, en als je binnenkomt denk je wat koud maar als je aan het werk bent dan denk je mag die Airco aan want je guts over je hele  lijf.

We moesten in tweetallen tegen over elkaar zitten, de voeten tegen elkaar aan,  en dan liggen. in het midden lag een klemmetje en dan zei  Marco,  hoofd schouders knie, teen etc en als hij pak zijn moes je zorgen dat je het klemmetje als eerste had en dan moest diegene die hem niet had in de crunches prachtig spel met veel lol. maar ik heb heel vaak verloren van Rene, maar voordeel is dan wel dat ik een mooie strakke buik krijg hopelijk

Daarna gingen we de hele les in 2 tallen

de eerste wod

persooon run, farmerwalk, walking lunges mocht je zelf bedenken

de ander deed de helft van de volgende oefeningen

60 lunges

46 cleans

36 push press

15 snach 

en alles links rechts

dus ik deed in totaal 60 lungens 30 per been

en zo door

Na elke ronde wisselde je en dan ging de ander aan de slag met de lunges, de ander deed dan run etc

 

Daarna de Emom 20 minuten

in twee tallen

1te minuut 20 slamballs

2de minuut 20  wallballs

3de minuut 20 kb swing

4de minuut 20 push ups

5de minuut rust 

Daarna gingen we ganzenborden met opdrachten

Rene en ik hebben veel gedaan en dat is best wel erg leuk om te doen, alle spieren komen namelijk aan bod dus dat is wel heel lekker


Geen opmerkingen:

Een reactie posten