maandag 26 augustus 2024

het is begonnen...

 

Na een goede nachtrust, na een goede nacht slapen. wel wat vaker op omdat de natuur riep, maar dat is een goed teken probeer weer mijn lichaam weer in een redelijke proportie te krijgen dus dat is een goed teken., telkens als ik dan weer bij het toilet sta denk ik. daar gaat weer een kilo.. is niet zo maar dat stimuleert wel.

om 6.15 was  het echt een feit. de vakantie is voorbij. mijn eten voor de dag weer uit de koelkast mee, tevens ook de tas ingepakt die eerst even ontdaan is van allerlei dingen die ik niet nodig heb. maar die zo in het loop van het jaar er weer insluipen.

Nou zon eerste dag in het onderwijs begint altijd wat rommelig. ik was op tijd op school en heb meteen bij het kunstlokaal de bekers, de eierdozen, de ontkalkte waterkoker en de helemaal schoongemaakte herbruikbare mok voor Nick in het lokaal gezet, daarna ben ik maar eens gaan opruimen van de spullen die ik had gekocht voor school.

Daarna mijn lokaal weer op orde gemaakt, de stoelen weer in de kring en daarna nog wat kleine dingen veranderd.

Terwijl ik bezig was kwam collega en vriendin Rebecca binnen en die had een prachtig schilderijtje voor mij gemaakt van Berlijn. de stad waar ik me altijd thuis voel. zo gaaf. super blij mee, daar komt natuurlijk nog een blogje over.

We zaten gezellig in het kunstlokaal thee te drinken en bij te praten en langzaam druppelden steeds meer mensen binnen bij ons,. het werd een hele gezellige boel. De personeelskamer was erg vol en druk, dus het was heerlijk om met een klein groepje even apart te zitten.

Uiteindelijk moesten we naar de aula waar de opening van het nieuwe schooljaar ging gebeuren, daarna kregen we een training in PBS, Positieve gedrag benoemen, dat duurde vrij lang maar dat was te doen. 

Het waren de hele dag vergaderingen en veel luisteren,ontvangen en ik dacht ik kan me zo voorstellen hoe dit voor leerlingen is als ze zoveel moeten luisteren.. afschuwelijk.

In de pauze zijn we met de sectie cultuur lekker een wandeling gaan maken in het park om daarna nog een korte bijeenkomst te hebben en daarna kregen we 2 uur zelfwerkzaamheid tijd, daarin heb ik de dingen gedaan die ik moest doen, en daarna ben ik naar huis gegaan, er was nog een borrel op school maar daar heb ik altijd zo weinig mee.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten