vrijdag 30 augustus 2024

het Wapen van Reeuwijk....

 

Net voor ik weer ga beginnen was het tijd om nog even snel met Elias af spreken om samen te lunchen en bij te praten over het leven, de vakantie en vooral ook om de vriendschap te vieren die we samen hebben

Dus ik mocht het dit keer organiseren en ik had besloten, omdat de vorige keer we daar niet terecht konden, om naar het wapen van Reeuwijk te gaan. We zijn nu ongeveer 4 jaar om de zoveel tijd met elkaar ergens aan het eten en de mogelijkheden van onbekende restaurants raken een beetje uitgeput. dus we moeten onze zoekveld wat verleggen. dus nadat we zowel Alphen als Bodegraven en Oudewater hebben onderzocht is kennelijk nu Reeuwijk aan de beurt..

Na mijn intensieve sportochtend was ik nog snel even thuis wat dingen gaan doen zodat ik als ik terug kwam niet zoveel hoefde te doen aan het eten, dat is ook wel even lekker soms als je daar de tijd voor hebt alvast het voorwerk te gaan doen.

De weg naar Reeuwijk vind ik vaak minder leuk mede door de vele rotondes maar ook de vele obstakels die er zijn onderweg en dat je er maar 30 mag rijden maar goed, alles voor een goede zaak

Ik was keurig op tijd en het was er vreselijk druk, er werden ook bootjes verhuurd namelijk, en dat kost tijd natuurlijk  maar ook parkeerplaatsen

Gelukkig kon ik mijn auto vrij gemakkelijk parkeren met mijn gebruikelijke onhandigheid moest ik toch wel een aantal keer steken.

Elias was er ook mooi op tijd en we besloten om lekker binnen te gaan lunchen,mede omdat het ons opviel dat er heel veel wind was. 

Helaas waren de obers vooral gericht op buiten en duurde het even voordat we een tafel konden kiezen binnen, daarna verliep de bediening top en goed.

Elias naam een gebakken ei met ham en kaas ik koos voor de royale caesar salade met vegetarische kipstukjes. heerlijk.

We hebben zoals altijd veel te praten, zowel over ons prive leven als over de vakantie etc, en we genieten elke keer weer als we bij elkaar zijn als vrienden.

Dit blijft een bijzondere vriendschap en vooral ook erg leuk zo eens in de 1 a 2 maanden samen te lunchen en bij te praten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten