zaterdag 10 augustus 2024

wonderlijk bord

 

Dit bord heb ik zelf dan niet gezien maar er stond iets over op  facebook met de vraag wat dit bord nu betekend, dus ik ook maar eens gaan kijken met google picture search maar niets erover te vinden.

Er waren wel wat verklaringen maar vooral over de ; op het bord, dat schijnt een teken te zijn dat iemand zelfmoord wil plegen..  wist ik ook niet.. maar toch is mijn nieuwsgierigheid gewekt door dit bord, dus dan maar een blogje schrijven hierover wie weet komen er wel een goede uitleg.

Het was wel bijzonder dat dit bord dan meteen hele verhalen oplevert vooral door het punt coma teken.. iemand oppert dit en dan barsten de verhalen los over dat iemand dit al tattoo heeft met natuurlijk ook waarom men deze heeft, en dan gaat het op facebook aan de haal.. juist... dan komt er alles bij zoals waarom iemand dan een einde aan het leven wil maken terwijl men niet meer bij de vraag die gesteld is wat de betekenis is van dit bord.. vind ik zo bijzonder altijd..

Dit zie ik veel gebeuren op facebook, er staan soms dingen op en dan gaat het los en dan is er altijd wel iemand die iets lulligs zegt en dan gaat het los. men valt die gene persoonlijk aan etc

Ook als iemand een vraag stelt over iets voor je het weet ontstaat er een soort van irritatie en dan breken ze elkaar helemaal af..  zon bijzondere ontwikkeling in de facebook gesprekken.

Maar goed mijn vraag dus heeft iemand een idee wat dit bord betekend?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten