zaterdag 20 mei 2023

Wandelen een rondje Woudbrugge

 

Prachtig weer dus wat let me om dan niet een wandeling te maken door de omgeving, het liefst zou ik dan naar Limburg afreizen om een deel van het Pieterpad af te lopen, of toch een stuk van Floris de vijfde pad te lopen, maar aangezien de beentjes soms ook even wat rust moeten hebben, ik even de tijd moet nemen om bij te komen... is een wandeling in de omgeving ook wel leuk, tenslotte heb ik al een lange tijd een bepaald stuk niet meer gelopen, dus is het wel leuk om dat weer een keertje te gaan lopen om te kijken of er veel veranderd is, en dan ook in de omgekeerde volgorde wat natuurlijk het geluk heeft dat ik dan meteen ook eens het van de andere kant zie..

Terwijl ik mijn pakje naar het postkantoor bracht voor vriend Erwin in London, die ik een mok heb gestuurd met de geweldige tekst.. Ook goedemorgen  ga nu maar weg.. prachtige tekst hij moest er schatterend om lachen dus tja dan is dit een leuke verrassing voor hem. Nooit geweten dat het zon gedoe is om een pakje te verzenden naar het buitenland, mede omdat je ik weet niet hoeveel papieren moet invullen, met wat er in zit, wat het kost etc.. maar goed dat heb ik dus maar gedaan..

Daarna begon ik aan mijn wandeling, het viel me al op dat het wat winderig was, maar in een t- shirt met korte mouw en korte broek was het goed te doen.. toch begon ook de lucht behoorlijk te betrekken.. het werd steeds donkerder, dus dan toch maar even buitenalarm raadplegen en ja hoor er kwam een giga bui aan met onweer.. dus ik bedacht me.. dan maar een andere ronde lopen.. dan maar minder ver maar wel droog aub.. dus dat heb ik maar gedaan.

Je zal het ook net zo zien dat je dan ineens krampen krijgt, dat je eigenlijk enorm naar het toilet moet, en dan niet daar waar mij als mannen voordeel bij hebben. dit is van het kaliber.. doe maar niet buiten..

Kortom, besloten om dan maar een andere route te nemen, om in ieder geval voor de bui thuis te zijn.

Zag wel een kunstwerk waarbij ik me meteen afvroeg wat stelt dit voor, dus een poging gedaan om te zoeken met googel picture. maar zelfs daar konden ze er niets van maken.

Maar toch heb ik een mooi stukje gelopen, ondanks alle ongemakken. waarbij de paraplu ineens niet meer zo beschermend was dan hij ooit was.. met als gevolg dat ik die heel keurig in de vuilnisbak heb gedaan.. hij mag in vrede rusten..

Toch was het een klein rondje, van maar 5  km maar wel even lekker weer om eruit te zijn geweest.. 

 







Geen opmerkingen:

Een reactie posten