donderdag 18 mei 2023

2x geen pick nick

Zoals het weer is soms ook de techniek onvoorspelbaar, zo bleek maar weer..

Afgelopen Donderdag kwam ik thuis, en zat ik te wachten op mijn bestelling van de Picknick, helaas kreeg ik een mailtje dat ze de bestelling moesten annuleren omdat ze een storing hadden in het distributiecentrum, heel vervelend natuurlijk, maar ik ja ik kreeg wel een bon van 12.50, waar ik dan blij mee ben. Wel even lastig dat je ineens de boodschappen zelf moet doen, maar daar draai ik mijn hand dan ook niet voor om. Maar besloot om meteen maar ook een bestelling te plaatsen voor de maandag, want dan had ik toch wat ik nog moest hebben en kon ik rustig mijn volgende bestelling afwachten, die dan de donderdag erop zou komen, zodat ik genoeg in huis heb voor de week erop, incluis voor Hemelvaart etc.. echter kreeg ik in de loop van maandag het bericht dat ook deze bestelling geannuleerd werd omdat , juist die bestelling waarbij ik dus mijn kortingsbon had ingevoerd.. dus ik baalde extra omdat ik daardoor ook meteen mijn bon kwijt was. .al kreeg ik wel een bon van 15 euro.. toch zat me dat niet lekker.

Dus ik besloot om ze te bellen, dat duurt even voordat je ze te pakken hebt, maar als je ze te pakken hebt dan zijn ze zo bereid om je te helpen dat het voelt als een heel warm bad, wat ik erg prettig vind.

Dus ik leg het verhaal uit dat ik baal omdat ik nu eigenlijk mijn kortingsbon kwijt ben en dus dat ik hem niet meer kan gebruiken, dit werd even nagekeken en meteen kreeg ik het bericht dat ze mij de gebruikte code van de maandag opsturen zodat ik hem alsnog bij een volgende bestelling kan gebruiken,.

Ik ben helemaal blij, vind ik toch een soort van service....




 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten