zaterdag 27 mei 2023

toeval of toch...


 Ik geef het toe, vaak was ik mijn auto niet, maar zo af en toe denk ik, kom verwen jezelf en ga ff met je auto door de wasstraat, vind ik ook altijd een soort van uitje.. het kletteren van de borstels tegen je auto, de gezonde spanning of je antenne het wel overleefd, heb je de ramen wel dicht.. en hoe gaat het met de spiegels.. .

ook het afgesloten zijn van de wereld, even in je eigen wereldje zitten en genieten van dat wat de machine doet.. heerlijk.

Als dan mijn auto glanzend schoon is, spik en span, dan nog even met de stofzuiger de restjes doen, dan nog even heel stoer met een lap hem zogenaamd droogwrijven.. en dan voldaan in naar je auto kijken met een blik van dat heb ik weer eens mooi gedaan.. 

Trots de plakker van de antenne terugbrengen, dat klusje heb je toch mooi geklaard.

Thuis komen, de auto parkeren en dan lekker met een zeer voldaan gevoel naar je huisje en nog trotser op jezelf omdat je zon proper man bent... totdat..

Weet niet wat het is, maar altijd als ik mijn auto heb gewassen, okey door de wasstraat heb gehaald, het is alsof ze het ruiken.. zit er geheid vogelpoep op... is het meteen raak.... en niet 1 klein poepje maar nee van die hele grote zwart witte vlekken alsof de vogel toch iets verkeerds had gegeten, of dat de hele familie op diner is geweest.. 

Ik mag een boon zijn, maar het valt me altijd op dat eigenlijk het nooit gebeurt behalve als ik mijn auto heb gewassen... bizar.

Dit zet me toch tot denken.. 

om het leed wat te verzachten voor al mijn mede autowassers met dezelfde ervaring hieronder een paar filmpjes om zo te zien dat het altijd erger kan


 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten