zaterdag 18 maart 2023

voor het goede doel...

 

1 van mijn voornemens is, en ik schrijf vooral niet goede voornemens, omdat eigenlijk als je je al iets voorneemt het goed is.. tenzij je snode plannen hebt die het daglicht niet kunnen verdragen, maar dat is vaak niet het geval.

Dus ik had me voorgenomen om elke dag te proberen om mijn buikspieren te trainen met een abroller

zon ding dat je in je handen hebt, en dat een wieltje heeft waarmee je dus als het ware je uitrekt en door terug te rollen kom je weer terug bij je knieen en dat is dan 1 oefening.

Ik had gelezen dat je minstens 20 moest kunnen dan had je goede buikspieren, dan was je erg goed.

Bij de kb doen we dit soms met een stang met wieltjes en als ik dat doe dan kom ik goed vooruit, hij rolt mooi weg, ik maak me lang, maar dan zak ik op de 1 of andere manier door mijn hoeven en lig ik op de grond gestrekt.. en dan kom ik dus niet verder.... dan moet ik als een soort walvis op het droge mezelf omhoogwerken en dan helpt het dus niet.

Dus ik besloot om maar eens elke dag mijn buikspieren te trainen totdat ik 20x dit kan, om zo dan steeds verder door te zakken en als ik dat een maand volhou, dan het uit te bouwen, als ik hem goed doe tot 25, en zo steeds meer totdat ik dus geweldige buikspieren heb die ook nog zichtbaar zijn maar ook dat ik dus mijn armen en schouders en de zijvleugels van mijn lijf train zodat ik toch er goddelijker uitzie dan ik nu al doe.

het is een proces van volhouden, net als mijn nieuwe voedingswijze dat het altijd goed heeft gedaan en nu hoop ik dat ik het vol kan houden zodat ik in de zomer een lichaam heb waarbij ik mezelf iets meer herken dan in het huidige stadium van mijn lijf

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten