zaterdag 25 maart 2023

Sportweekend. ( deel 1)

Het is zover....

na jaren te hebben gespaard, door veel te sporten, konden we eindelijk, dat wat we al hadden afgesproken, met een groep van de groep waar we altijd mee sporten lekker een nachtje slapen in Van Der Valk in Tiel, wij blij, en natuurlijk vreselijk lachen ook..

Een paar mensen hadden nog niet genoeg punten, maar dat mocht de pret niet drukken, we hebben gewoon de kamers verdeeld onder elkaar, en gewoon er voor gezorgd dat de mensen die mee wilden ook mee konden op deze punten.

We hadden een druk programma, dat was bedacht door Marco en Krista, met als gevolg dat ik al bij het zien van dit programma dacht ik doe twee dingen met betrekking tot sport.. namelijk de sportles op zaterdagmiddag en ik ga me ze wandelen op zondag, dat moet genoeg zijn, er waren nog activiteiten op het gebied van hardlopen om 6.30 en aqua joggen om 7.30.. en dat in de tijd van het eerste weekeinde van de zomertijd. waarin ik altijd compleet mijn ritme kwijt raak en dus helemaal mijn biologische ritme moet herstellen. dus not.

Verder gingen we met elkaar uit eten in Tiel, we gingen met elkaar nog een spelletjesavond houden, kortom we hadden het goed geregeld volgens ons.

Ik mocht met vriend Niels de kamer delen.. waar we beiden al lol in hadden, zeker door de vele speculaties van de anderen die meegingen. die van alles al bedachten.. wat ik met Niels zou gaan uitspoken.. ik wist niet dat men zulke vunzige gedachtes kon hebben.. terwijl ik mezelf ken, Niels is ondanks zijn 25 jaar een goede vriend van mij en met vrienden spook je niets uit.....  ik niet tenminste daar ligt mijn grens..

Om 13.00 ging ik Niels thuis ophalen, nadat ik eerst de oppas katten had verzorgd, wat toch wel heel lekker is, ik ben gek op katten, vind ze lief en leuk en knuffel ze graag, maar wil echt geen katten meer, hooguit als ik oud en bejaard ben.. en eenzaam voor het raam zit te staren omdat ik niets mee kan.. dan misschien ooit wel weer  l daarom was het nu ook zo leuk om voor ze te mogen zorgen, zeker omdat het knuffel katten zijn, die steeds kopjes komen geven en vooral veel aandacht willen. Dus later dan ik wilde was ik bij Niels. Daar nog ff thee gedronken voor we weggingen ook om even te bonden. 

We reden eigenlijk op een vrij eenvoudige manier naar Tiel en vonden het hotel met gemak, Okey ik verreed me nog even maar dat schijnt er bij te horen. Bij aankomst zat iedereen al klaar in hun sportkleding, dus wij naar boven naar de 14de etage met de lift. 

Prachtige ruïne kamer, echt luxe om er te zijn. Genieten. Even uitgepakt, de kamer ons eigen gemaakt en de sportkleding even snel aangetrokken en met de trap naar beneden, 13 trappen. Heerlijk. Snel een kop thee en daarna naar de sportafdeling waar Lisette een training gaf. Erg leuk, een circuit, die we 2 x deden daarna een paar oefeningen die best pittig waren. We hadden nog wat tijd over en dus gingen Niels en ik nog wat extra oefeningen doen. 

Daarna naar de kamer douchen en omkleden. Geweldig. Om naar een restaurant te gaan in Tiel , een soort van alles You can eat. Heerlijk gegeten daar. En ook vreselijk veel lol gehad. Marco bedacht om te doen dat Marianne jarig was, dus kreeg ze een stukje cheesecake  met slagroom en een vuurpijl. Het gezicht van haar hilarisch en wij maar lachen geniaal. Ze deed goed mee. 

Na het eten zijn we terug gelopen en hebben we in de skybar nog wat gedronken en 30 seconden gespeeld, en 5 seconden, waarop we tot de ontdekking kwamen dat eigenlijk op alle kaartjes het antwoord Harry, Niels en Appeltaart kon,  altijd leuk en lachen, we hebben gewonnen. Ideaal.

Daarna rond half 12 ben ik naar de kamer gegaan even tijd voor mezelf en lekker bijkomen van deze geweldige dag. 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten