woensdag 22 maart 2023

blikjes

 

dwalen door Barcelona zag ik heel veel streetart met blikjes gemaakt, vond ik prachtig, van dingen die men weggooit iets maken zodat het kunst is.
Ik was onder de indruk, dus ik dacht dat wil ik ook,maar ja ik kon het niet van de muur krijgen en het ging ook lastig in mijn koffertje.. dus tja wat nu.
Gelukkig ben ik aardig creatief en heb ik me dus maar eens over mijn koelkast gebogen, waar ik nog een paar blikjes over de datum zijnde colablikjes zag staan, dus dat was gemakkelijk, dus ik heb eerst de blikjes leeggegooid in de gootsteen. Dacht meteen dat gaat goed, dat scheelt is mijn gootsteen ook weer eens extra ontstopt, daarna heb ik de blikjes geschuurd en ze met matglanzende verf bewerkt, wit.
 
Nadat ik er genoeg laagjes op had en hij wit genoeg was, besloot ik om ze aan elkaar te plakken.  Nadat dat gebeurt was, heb ik ze nog even extra laten drogen. Heb op school een plankje geregeld die ik kon gebruiken waar ik ze op kon plakken, zodat ik ze aan de muur in mijn streetart gang aan de muur kon maken maar ik ze ook weer gemakkelijk van de muur kan halen mocht ik het zat zijn.
 
Daarna met een zwart kwastje ben ik de letters er op gaan schilderen, het moest life zijn, maar dyslect als ik ben schreef ik natuurlijk live, dus het moest overnieuw.. 
 
Dat heb ik gedaan, maar ben niet tevreden over het resultaat omdat ik het te dik en niet zo mooi vond, dus besloot ik om het overnieuw te doen, de blikjes opnieuw te verven en daarna de letters er opnieuw, maar nu netter op te schilderen.
 
Dus uiteindelijk gekozen voor zilver in plaats van zwart, mede omdat dat wat lichter is en dus beter in mijn gang staat omdat het dan minder hard is..
 
 
 
 
 
 
 
 
resultaat 1


eind resultaat

Geen opmerkingen:

Een reactie posten