donderdag 30 maart 2023

sportweekeinde (deel 2)

 

Natuurlijk moest ik gisteren even een geintje uithalen met Niels, terwijl Niels zich aan het klaarmaken voor de nacht, had ik snel het masker gepakt die ik gemaakt had van het hoofd van zijn vriendin. Die op mijn hoofd gelegd, zodat hij misschien dacht dat zijn vriendin er zou liggen, maar nee dus ik was dan de grote verrassing voor hem. Niels kwam de badkamer uit en lag meteen in een stuip van het lachen, geweldig leuk. dus het ijs was meteen gebroken en toen Niels in bed lag hebben we nog even heerlijk liggen te praten. 

Nadat we een goede nacht hadden gehad, wel kort met het missen van een uur door de zomertijd, ging Niels vroeg uit bed, hij ging aqua joggen geven in het zwembad, ik heb me nog een keertje omgedraaid, heb meteen mijn spullen ingepakt, de zeepjes etc in mijn tas gestopt omdat ik die altijd meeneem voor een collega die het dan in Roemeniƫ geeft aan mensen die het niet zo goed hebben, vind ik een mooie gedachte.

( mochten er dus mensen zijn die in een hotel belanden en ze hebben daar losse zeepjes etc die ze niet gebruiken ik hou me aanbevolen)

Terwijl ik dus in heb gepakt, mijn spullen klaar had thee had gedronken, was Niels beneden zijn aqua jog les aan het geven, heerlijk. Iedereen was er behalve dan Lisette en ik, we sliepen uit. 

Niels kwam terug vol verhalen over hoe het was, het was een groot succes hoorde ik, mooie playlist met oude muziek van Abba, van crease etc, geweldig. Dit was ook te zien op het filmpje wat is gemaakt maar ook aan de foto's en de lachende gezichten van mijn sportmaatjes in het water...  ik kan ze hier niet tonen , dat vind ik niet kies.

Nadat we alles hadden ingepakt zijn we met onze bagage naar beneden gelopen en het alvast in de auto gelegd. Zodat we na het ontbijt, of naar huis gingen of nog gingen wandelen, dat hing af van het weer.

 Eindelijk kwamen we aan in de ontbijtzaal waar iedereen al klaar zat en al had gegeten, Niels en ik hadden kennelijk een abonnement op te laat komen, we zijn eigenlijk het hele weekeinde overal te laat gekomen, weet niet of het aan mij lag of aan Niels of aan ons allebei, maar we hebben er geen last van gehad verder...  we hebben vreselijk veel lol gehad samen en ook erg genoten.

Dus in de ontbijtzaal zat iedereen al maar gelukkig was nog niet iedereen uit gegeten. Ik had al besloten om niet veel te veel te eten, het eten van de vorige dag zag nog behoorlijk in de weg, dus ik nam mijn bakje kwark, wat granen, wel een gekookt ei, en een paar broodjes omdat we eigenlijk aan het brunchen waren. Op verzoek van Ingrid, toen iedereen al terug ging naar de kamers, wij konden onze tijd nemen, want ja we hadden alles al klaar, hebben we even gewacht op wat warme broodjes met chocolade en appel en nog een soort die hebben we meegenomen voor haar. Daarna uitchecken en nadat iedereen alles had geregeld met elkaar naar Reeuwijk gereden waar we nog een afsluitende kop thee/ koffie zouden nemen, nog wat spelletjes zouden doen om daarna naar huis te gaan, het weekeinde goed af te sluiten met elkaar.

We hebben heerlijk en spel gespeeld wat gedronken, daarna zijn we met elkaar vertrokken naar huis. Nadat ik Niels had afgezet, ben ik even snel naar Aldi gereden voor kattengrit, en wat batterijen om de katten nog even te verzorgen, wat extra aandacht te geven, om daarna naar huis te gaan, de spullen uitgepakt, gewassen, even op de bank na zitten te genieten en toch uiteindelijk nog een paar uurtjes bijgeslapen.. want ik was me toch gebroken.. maar het was heerlijk. zie nu al uit naar een volgende keer.. en de andere leuke dingen die we gaan doen met elkaar... wat is het toch heerlijk om zo met sportmaatjes te genieten.. en leuke dingen te doen.. waardoor het alleen maar hechter lijkt te worden.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten