zaterdag 17 december 2022

YES!!!!

 

Eindelijk is het dan zover, de andere afwasmachine komt er aan.. dus ik ben blij, na weken te hebben gezeten met een afwasmachine die een deuk in de deur had, door een te fanatieke technicus, zat ik dus wel met een wassende afwasmachine, die niet meer midden in de keuken stond, maar ik bedacht me, ik vind het niet leuk om met een afwasmachine te zitten die eigenlijk niet meer nieuw is. Zeker niet omdat ik jaren had uitgekeken naar een nieuwe afwasmachine die wit was voor in mijn keuken. omdat ik die grijze zo zat was...

  Zaterdag  zouden ze komen tussen 12.00 en 14.00, altijd een belachelijke tijd maar goed het is glad, dus dat begrijp ik, en ik besef ook wel dat ze het druk hebben, en ach wat maakt het uit,ik kan in ieder geval uitslapen, dat is punt 1, en ik kan dan lekker aan het werk in  mijn werkkamer om op te ruimen en de flarden die al geplaatst zijn in de nieuwe bundel, te plaatsen op internet omdat me de tijd vaak ontbreekt om dit te kunnen doen.

Dus die dag met dat wachten kom ik wel door, al moet ik ook nog boodschappen doen, maar dat heeft in principe geen haast, mijn bestelling van de Pick nick was geannuleerd en dat vond ik wel jammer maar ik bedacht me ook meteen, als het bedrijf zo nadenkt over zijn personeel, en dus complete bestellingen durft en gaat annuleren omdat men de veiligheid van de werknemers belangrijk vind, ben ik blij dat ik daar bestel en dat ze niet ten koste van alles toch willen bezorgen maar dat ze kiezen voor hun werknemers. ik heb daar bewondering voor.

Dus terwijl ik lekker aan het werk was met o.a mijn flarden op de site plaatsen, de nodige boodschappen al heel vroeg had gedaan, soms ben ik wonderbaarlijk vroeg wakker.. eigenlijk wilde ik blijven liggen maar bedacht me, waarom zou ik dat doen. ik kan best eventjes voor de lol nu eruit gaan. dus ik had een heerlijke lange zaterdag.

Eindelijk kwam de vaatwasser, ik blij, waren twee leuke jonge gasten die hem brachten, waren blij wederom met mijn touwtjes, en hebben echt hun best gedaan. Dus na het nodige gedoe stond hij er eindelijk, en was ik superblij.  We hadden de bestekla eruit gehaald, maar vergeten hoe hij er weer in moest met als gevolg lopen klooien en gedoe, ik begreep wel dat ze weg moesten wat niet gek is, dat is ook prima, dus ik vond het best ik dacht dat kan ik zelf wel. en dat kan ik ook wel maar het was even veel vloek en tier werk, maar eindelijk kwam ik er achter, hij moest er andersom in, ik had dus de achterkant als voorkant gebruikt, en dat klopte niet.. gelukkig waren de mannen, met 4 blikjes cola rijker, vertrokken en kon ik weer beginnen met dat ding in te stellen, dat vind ik altijd een opgave, maar gelukkig na wat gedoe, heb ik weer mijn favo programma klaar staan en ben ik super blij dat hij het doet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten